Özgür Özel’den Lütfü Savaş açıklaması! Hatay’da protesto edilmişti

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken gözler siyasi partilerin aday tanıtımları ve seçim çalışmalarında. CHP’de de Yerel Seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Hatay adayı Lütfü Savaş ile ilgili açıklama geldi.

Özgür Özel’den Lütfü Savaş açıklaması! Hatay’da protesto edilmişti

CHP lideri Özgür Özel, Hatay’ın mevcut belediye başkanı ve Yerel Seçimlerdeki belediye başkan adayı Lütfü Savaş ile ilgili açıklama geldi. 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Hatay’da yapılan anma törenine katılan ve burada vatandaşların protestosuyla karşı karşıya kalan Lütfü Savaş’ın adaylığının devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Bu konu hakkında yorum yapan Özel, ‘Anketlerde bir şey görürsek müdahale ederiz’ dedi. İşte detaylar…

HATAY’DA PROTESTO EDİLMİŞTİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Hatay’da yapılan anma törenlerine katılmış ve burada vatandaşın protestosuyla karşılaşmıştı. Yaşananların ardından Lütfü Savaş’ın 31 Mart Yerel Seçimlerindeki Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının çekileceği iddia edilmişti. Lütfü Savaş ise bu konu hakkında açıklama yapmış ve adaylığının devam ettiğini söylemişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den de bu konuyla ilgili açıklama geldi.

ozgur-ozel-den-lutfu-savas-aciklamasi-hatay-da-protesto-edilmisti-001.jpg

ÖZGÜR ÖZEL’DEN LÜTFÜ SAVAŞ YORUMU

Basın mensuplarının gündemdeki sorularına yanıt veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Hatay’da aday değişikliği olacak mı?’ sorusunu da yanıtladı. Bu konuda anket sonuçlarına dikkat çeken CHP lideri, ‘100 söz protesto vardıysa 99’u hükümete yönelikti. Ama hükümete yönelik kaynaklar Lütfü Savaş protesto edildi dedi. Evet Lütfü Bey’e yönelik sitem cümlelerini hep birlikte duyduk. Siyaset, vatandaşın söylediğini duyma sanatıdır. Yaptığımız anketler bize bir şehirde yanlış yaptığımız sinyallerini veriyorsa ya da verirse bu değerlendirilir. Meydan da yükselen bazı sesleri duymak da önemlidir, fikir verir.’ dedi.

ozgur-ozel-den-lutfu-savas-aciklamasi-hatay-da-protesto-edilmisti.jpg