Özgür Özel’den Meral Akşener’e büyük sitem: Verilen sözler unutuldu!

Yerel Seçimlere sayılı günler kala siyasette de tansiyon bir hayli yüksek. Pazar günü gerçekleşecek olan Yerel Seçimler öncesinde siyasette nabız bir an olsun düşmüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sitemi siyasetin gündemine oturdu.

Özgür Özel’den Meral Akşener’e büyük sitem: Verilen sözler unutuldu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sitemini dile getirdi. İYİ Parti ile Balıkesir için sonuçsuz kalan ittifak görüşmeleri üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yüklenen Özel, ‘Sende olmayan vicdan ve insaf, İYİ Parti’nin iyi insanlarında var. Hepsinden vallahi de billahi de oy istiyorum.’ dedi. İşte Özel’in açıklamalarından satır başları…

ÖZEL’DEN AKŞENER’E SERT SÖZLER

Partisinin Bandırma mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sert sözlerle yüklendi. İYİ Parti ile Balıkesir’de sonuçsuz kalan ittifak görüşmeleri üzerinden Akşener’e yüklenen ve sitemini dile getiren Özel, İYİ Parti seçmeninden CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın için oy istedi ve ‘Ahmet Akın’a dendi ki, biz bir gün sana borcumuzu ödeyeceğiz. Şu ana kadar çok uğraştık, görüştük ama verilen sözler unutuldu. Ben diyorum ki eski dosttan düşman olmaz ama birisini görüyorum ki aynı Tayyip Bey’in huyları. Yüz yüze bakıyoruz.’ dedi.

‘YAZIKLAR OLSUN’

Konuşmasının devamında sitemine devam eden CHP lideri, ‘Dün methettiklerinize bugün nasıl küfür ediyorsunuz? Dün öptüğünüz surata bugün nasıl tükürüyorsunuz? Dün itiraz ettiğiniz işi bugün sarayın ağzıyla nasıl sahipleniyorsunuz? Sizin için her şeyi yapmış bir partinin bir temsilcisi böyle efendi bir aday için gelmiş de, sen o meydana nasıl iftira ve hakaret içeren pankart asıyorsun? Yazıklar olsun.’ ifadelerini kullandı.

ozgur-ozel-den-meral-aksener-e-buyuk-sitem-verilen-sozler-unutuldu.jpg

'HEPSİNDEN OY İSTİYORUM'

Geçtiğimiz Yerel Seçimlere değinen ve CHP'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın'ın o dönemde en büyük fedakarlığı yaptığını söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Birileri şimdi ona yıllar önceki borcunu ödemek yerine tavır takınıyorsa, sende olmayan vicdan ve insaf, İYİ Parti'nin iyi insanlarında var. Hepsinden vallahi de billahi de oy istiyorum. Ben Meral Hanım'a abla derim. Ömrüm boyunca da abla demeye devam edeceğim. Ben İYİ Parti'nin iyi insanlarına, gönlünde, gözünde güneş olanlara ömrüm boyunca sevgiyi ve minneti sürdüreceğim. Önümüzdeki Pazar günü Ahmet Akın'a sahip çıkmaya hazır mısınız?'' dedi.