Özgür Özel ve Deniz Zeyrek canlı yayında birbirine girdi

Canlı yayında tansiyon yükseldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Gazeteci Deniz Zeyrek arasında gerginlik yaşandı. Deniz Zeyrek’ten gelen sert eleştiriler Özgür Özel’i sinirlendirdi. Tansiyonun yükseldiği anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Özgür Özel ve Deniz Zeyrek canlı yayında birbirine girdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Sözcü TV’ye konuk olduğu canlı yayın esnasında tansiyonun çıktığı görülürken CHP lideri Özel ile Gazeteci Deniz Zeyrek’in karşılıklı tartışması sosyal medyanın da gündemine oturdu. Deniz Zeyrek’in sözleri Özgür Özel’i çok sinirlendirirken ‘En kolay yol muhalefete saldırmak’ dedi. İşte canlı yayında yaşanan tartışmanın tüm detayları…

ÖZEL VE ZEYREK ARASINDA GERGİN ANLAR

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kalırken siyasette de gündem oldukça yoğun. Siyasetteki yoğun gündem ve siyasi partilerdeki gerilim zaman zaman televizyon programlarına da yansıyor. Sözcü TV’ye konuk olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Gazeteci Deniz Zeyrek arasında canlı yayında gergin anlar yaşandı. Canlı yayında tartışan iki ismin karşılıklı sözleri kısa sürede sosyal medyanın da gündeminde ilk sıralara yerleşti. Gazeteci Deniz Zeyrek, muhalefetin çözüm bulmak yerine şikayet ettiğini söyleyerek sert bir eleştiride bulundu.

ozgur-ozel-ve-deniz-zeyrek-canli-yayinda-birbirine-girdi.jpg

ÖZEL’İ SİNİRLENDİREN ELEŞTİRİ

Deniz Zeyrek’in eleştirisi CHP lideri Özel’i sinirlendirdi. Özel, ‘Şimdi bakın en kolayı burada, yani mikroba hastalık yaptığından dolayı sual sormayıp, antibiyotiğe etkililiğini soruyorsunuz’ dedi. Özel’in bu sözleri üzerine Zeyrek ise ‘O zaman ben CHP Genel Başkanı olayım’ şeklinde bir yanıt verdi.

ozgur-ozel-ve-deniz-zeyrek-canli-yayinda-birbirine-girdi-001.jpg

TANSİYON YÜKSELDİ

Canlı yayında tansiyonun yükseldiği anlarda Özel, ‘Muhalefete saldırmanın konforundan biraz daha adilane bakmak lazım bu işlere. En kolay yol muhalefete saldırmak.’ dedi. CHP liderinin bu tepkisi üzerine Deniz Zeyrek’ten ‘Ben şikayet edebilirim vatandaş olarak ama vatandaş siyasetten çözüm bekliyor. Siyaset şikayet etmez, çözüm bulur.’ yanıtı geldi.