Saçını boyatan Özgür Özel yeni hali ile gündemde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, son günlerde imajındaki değişiklikle gündemde yer alıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından peş peşe operasyonlar geçiren Özel, son olarak saçındaki değişimle dikkat çekti.

Saçını boyatan Özgür Özel yeni hali ile gündemde

CHP lideri Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçim sürecinde yoğun bir tempoyla sahalardaydı. CHP’li belediye başkan adaylarıyla birlikte Yerel Seçim için yoğun şekilde hazırlık yapan Özel, seçimin ardından peş peşe operasyonlar geçirdi. Önce ses tellerinden ameliyat olan Özel, ardından da gözlerinden mercek ameliyatı geçirdi. Özel’in son olarak saçlarındaki değişim dikkat çekti. CHP liderinin saçını boyatması dikkatlerden kaçmadı. İşte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yeni hali…

SES TELLERİNDEN AMELİYAT OLMUŞTU

Yoğun bir tempo içinde geçen 31 Mart Yerel Seçim sürecinde belediye başkan adaylarıyla birlikte çalışmalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimlerin ardından geçirdiği operasyonlarla gündeme gelmişti. Peş peşe 2 operasyon geçiren Özel, 5 Nisan tarihinde ses tellerinden ameliyat olmuştu. 7-8 Nisan tarihlerinde gözlerinden mercek ameliyatı olan Özel, yıllardır kullandığı gözlüklerden kurtulmuştu.

sacini-boyatan-ozgur-ozel-yeni-hali-ile-gundemde.jpg

SAÇINDAKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Ses tellerinden ve gözlerinden geçirdiği operasyonun ardından Özel’in saçındaki değişim de dikkatli gözlerden kaçmadı. CHP liderinin saçını boyattığı görüldü. Dün katıldığı etkinliklerde saçındaki değişimle dikkat çeken CHP lideri Özel, saçını boyattı. Özel’in saçındaki değişiklik ve yeni imajı siyaset gündemi kadar sosyal medyada da geniş yer buldu.

sacini-boyatan-ozgur-ozel-yeni-hali-ile-gundemde-001.jpg