Siyasi liderlerin Ramazan Bayramı programı belli oldu

Ramazan Bayramı’nı karşılamaya 1 gün kalırken on bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurluyoruz. Bayram Arifesinde yollarda bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor. Siyasi liderlerin de Ramazan Bayramı programı belli oldu.

Siyasi liderlerin Ramazan Bayramı programı belli oldu

Siyasi parti liderleri de Ramazan Bayramı programlarını belirledi. 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi parti genel başkanlarının bayram programları belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ramazan Bayramı boyunca resmi programı bulunmuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramı ailesiyle birlikte geçirecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAYRAMI AİLESİYLE GEÇİRECEK

AA Muhabiri, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi parti genel başkanlarının bayram programları ile ilgili bilgiler eyer verdi. AA Muhabirinin aktardığı bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram boyunca resmi programı yok. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı’nı ailesiyle geçirecek.

siyasi-liderlerin-ramazan-bayrami-programi-belli-oldu.jpg

ÖZGÜR ÖZEL MEMLEKETİ MANİSA’DA OLACAK

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un ise Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da olacağı belirtildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise bayramı memleketi Manisa’da ailesiyle geçirecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı boyunca Ankara’da olacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bayramı Ankara’da geçirecek. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ise Ramazan Bayramı’nı İstanbul’da geçireceği belirtildi.

siyasi-liderlerin-ramazan-bayrami-programi-belli-oldu-001.jpg

MUSTAFA DESTİCİ MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN KABRİNİ ZİYARET EDECEK

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de Ramazan Bayramı programı belli oldu. Destici, bayramın birinci gününde memleketi Eskişehir’de olacak. Destici, bayramın ikinci gününde ise partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret edecek ardından da partisinin genel merkezinde partililerle bayramlaşacak. Memleket Partisi genel Başkanı Muharem İnce’nin bayramı memleketi Yalova’da geçireceği öğrenildi.