Son Dakika! Kabine değişiyor mu? Bir Bakanın affını istediği kulislere düştü

Türkiye, yerel seçimlere doğru giderken kulislere bomba bir iddia düştü. Kabine değişikliği konuşulurken bir bakanın affını istediği öne sürüldü.

Son Dakika! Kabine değişiyor mu? Bir Bakanın affını istediği kulislere düştü

Son dakika haberi… Kabine değişiyor mu? Bir bakan istifa mı etti? 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken Ankara kulislerine bomba kabine değişikliği iddiası düştü. Gazeteci Erdal Sağlam’ın iddiasına göre bir bakan affını istedi. Yakın zamanda kabinede değişiklik olabilir.

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru adım adım ilerlerken yeni bir iddia Ankara kulislerini çalkaladı. İddiaya göre Ticaret Bakanı Ömer Bolat, görevinden affını istedi. Gazeteci Erdal Sağlam, kabine değişikliği kulislerini köşe yazısına taşıdı.

KABİNE DEĞİŞECEK Mİ?

Gazeteci Erdal Sağlam bir bölüm bugünkü köşe yazısında kabinede değişiklik olacağı iddiasını gündeme getirdi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın görevinden affını istediğini yazan Erdal Sağlam, bazı bakanların kendi istekleriyle Ayrılmak istediğini bazılarının bize başarısızlık nedeniyle görevden alınacağını öne sürdü. Sağlam kabinede 3-4 bakanın değiştirileceğini iddia etti.

MEHMET ŞİMŞEK'İN YENİ İSİMLER İSTEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Sağlam’ın iddiasına göre, kabine de bazı bakanların Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile uyumlu çalışmadıkları ve bu sebeple de yerlerine Şimşek’in istediği isimlerin geleceği konuşuluyor.

Sağlam aynı zamanda bugünkü köşe yazısında, AK Parti'de Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in özellikle emekli zammı ve bayram ikramiyesi konusunda takındığı katı tutundan rahatsızlık olduğunu dile getirdi. Ancak buna rağmen Şimşek'in Seçimden sonra da devam edeceğini söyledi.

ÖMER BOLAT İSTİFA MI ETTİ?

Kabinede değişiklik iddiaları gündeme gelirken Erdal Sağlam'ın iddiasına göre ayrılacağı kesin olan isimlerin başında Ticaret Bakanı Ömer Bolat geliyor. İddiaya göre Ömer Bolat Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşerek görevinden affını istedi. Yine haklarında konuşulmasa da bazı bakanların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başarısız bulunduğu ve bu nedenle de yerlerine Başka isimlerin getirilmesinin gündemde olduğu iddia edildi.