Tonya Belediye Başkanı makam odasında darp edildi

Trabzon'un Tonya ilçesi Belediye Başkanı Osman Beşel'e makam odasında saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştiren iki şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Tonya Belediye Başkanı makam odasında darp edildi

Konya Belediyesi'nde meydana gelen olayda Belediye Başkanı Osman Beşel, makam odasında 2 belediye personeli ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Belediye Başkanı darp edildi. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

2 belediye personelinin saldırısı sonucu yaralanan Belediye Başkanı beşel sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüpheli personeller ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Partili İl Başkanı Sezgin Mumcu saldırıyı kınadı. Mumcu paylaşımında, "Bu saldırı aynı zamanda Tonya halkının iradesine saldırıdır. Saldırganların hukuk içerisinde hak ettikleri cezayı alması için ne gerekiyorsa yapacağız. Olayın sonuna kadar takipçisi olacağım. Başkanımıza çok geçmiş olsun." dedi.

Adalet bakanı Yılmaz Tunç da meydana gelen olayla ilgili bir paylaşım yaptı. Bakan Tunç Tunç, "Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'e odasında fiili saldırıda bulunulmasıyla ilgili Tonya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüpheli gözaltına alınmıştır. Belediye Başkanı Beşel'e acil şifalar diliyor, saldırıyı şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.