Ümit Özdağ hakkında soruşturma açıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hakkında soruşturma açıldığı haberiyle gündemde. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Özdağ hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Siyaset gündemine oturan konuyla ilgili detaylar merak ediliyor.

Ümit Özdağ hakkında soruşturma açıldı

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, çoğu zaman sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalar ve sert ifadelerle gündeme gelirken Zafer Partisi lideri hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Özdağ hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. İşte detaylar…

ÜMİT ÖZDAĞ HAKKINDA SORUŞTURMA

Siyaset gündemi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında başlatılan soruşturmayı konuşuyor. Gündemin ilk sıralarına yerleşen bu konuyla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Sık sık sığınmacılar konusuna değinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçlarından soruşturma açıldı.

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Siyasetin gündeminde ilk sırada yer alan soruşturmanın detayları merak ediliyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmaya Özdağ'dan tepki geldi. Zafer Partisi lideri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkında açılan soruşturmaya tepki gösterdi.

umit-ozdag-hakkinda-sorusturma-acildi.jpg

ÖZDAĞ’DAN TEPKİ GELDİ

Hakkında başlatılan soruşturmaya tepkisini dile getirmek üzere sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ‘Türkiye’de 13 milyon sığınmacı ve kaçak var. Bunlara on milyonlarca dolar harcadık ve harcıyoruz. Bunları söylemek ve 13 milyon sığınmacı ve kaçağı geri yollamak için siyasi mücadeleye devam edeceğiz. Beni hapse atmakla korkutamazsınız.’ ifadelerine yer verdi.