Yeşil Salkım Zafer Partisi haberini böyle duyurdu! Siyasete atıldı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, siyasete atıldı. Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü sanatçı siyasete atıldığı haberini paylaştığı fotoğraf karesiyle duyurdu.

Yeşil Salkım Zafer Partisi haberini böyle duyurdu! Siyasete atıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile çekildiği bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, Zafer Partisi’ne katıldığın8ı duyurdu. Salkım’ın bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündeminde birinci sıraya yerleşti. Yeşim Salkım’ın Ümit Özdağ ile olan fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

ÜMİT ÖZDAĞ İLE KARESİNİ PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alan Yeşim Salkım, siyasete atıldı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim salkım, sosyal medya hesabı Instagram VE ‘X’ hesabından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile çekildiği bir karesini paylaşarak altına, ‘Sayın Başkanımızla Pazar kahvaltısı’ notunu düştü.

yesim-salkim-zafer-partisi-haberini-boyle-duyurdu-siyasete-atildi.jpg

yesim-salkim-zafer-partisi-haberini-boyle-duyurdu-siyasete-atildi-001.jpg

PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR

Sosyal medyadan yaptığı peş peşe paylaşımlarla gündem olan Yeşim Salkım, ikinci paylaşımında ise Zafer Partili Yakup Kaptan ile çekilmiş fotoğrafına yer verdi ve ‘Bugün için teşekkürler. Birlikten güç doğar’ notunu ekledi. Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Kaptan’dan da bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yeşim Salkım’a ‘Hoş geldiniz’ dileklerini ileten Kaptan, ‘’Aramıza hoş geldiniz Yeşim salkım hanımefendi. Teşekkür ederiz. Türkiye için geleceğimiz için büyümeye devam ediyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

yesim-salkim-zafer-partisi-haberini-boyle-duyurdu-siyasete-atildi-002.jpg