Fenerbahçe Süper Lig'den çekiliyor mu? Ali Koç'tan zehir zemberek açıklamalar

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'den çekilecek mi? Trabzonspor deplasmanında yaşanan olayların ardından Ali Koç'tan Zehir zemberek açıklamalar geldi.

Fenerbahçe Süper Lig'den çekiliyor mu? Ali Koç'tan zehir zemberek açıklamalar

Trendyol Süper Lig’de dün akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından saha içi karışmış ve olaylar çıkmıştı. Yaşanan olayların ardından Fenerbahçe başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Bu gidişata dur demek için her türlü sorumluluğu göze almaya hazır olduklarını söyledi. Ali Koç her gün öleceğimize bir gün ölürüz diyerek Süper Lig'den çekilebilecekleri imasında da bulundu.

FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

Trabzon'da yaşanan olayların ardından Fenerbahçe başkanı Ali Koç FB TV YouTube kanalında önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında, “Siz bizi bu ülkenin dışlanmış Kulübü sayarsanız bunu devlete de söylüyorum, TFF'ye de medya ya da söylüyorum, o zaman biz kendi geleceğimizi kendimiz belirleyeceğiz.” Dedi.

Ali Koç açıklamasının devamında bir gül Her gün ölmektense bir gün öleceğiz diyerek ligden çekilebileceklerinin imasında bulundu. 2 Nisan tarihinde takımı Süper Lig'den çekilmesi dahil konuların değerlendirileceği bir olağanüstü genel kurul yapacaklarını belirten Ali Koç, böyle bir karar alınması durumunda 2 ay sonra görevi bırakmayacağını söyledi. Gerekirse bir yıl alt ligde oynayıp yeniden Çıkacaklarını belirten Ali Koç, artık kendi bağımızı kendimiz keseceğiz ifadelerini kullandı.