Usta oyuncu Demet Akbağ’dan öpüşme sorusuna öyle bir yanıt geldi ki…

Son olarak Sandık Kokusu dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Demet Akbağ konuk olduğu Youtube programında sunucunun sorduğu soruya verdiği yanıtla gündemde yerini almayı başardı.

Usta oyuncu Demet Akbağ’dan öpüşme sorusuna öyle bir yanıt geldi ki…

Demet Akbağ, kendine sorulan 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği cevapla adeta kırdı geçirdi. Usta oyuncu Demet Akbağ, başarılı kariyeri ve açıklamalarıyla zaman zaman magazin gündeminde yerini alıyor.

usta-oyuncu-demet-akbagdan-opsme-sorusuna-oyle-bir-yanit-geldi-ki.jpg

YANITIYLA GÜLDÜRDÜ
Uzun bir aradan sonra ekranlara başarılı bir dönüş yapan usta oyuncu Demet Akbağ, şimdilerde Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memilli gibi isimlerin yer aldığı, hikayesiyle milyonları ekranlara kilitleyen Sandık Kokusu'nda rol alıyor. Sevilen oyuncu, geçtiğimiz günlerde Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olarak katılmıştı. Kahkahalarla geçen sohbette dikkat çeken detaylardan biri ise Demet Akbağ'ın İbrahim Selim'in 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği yanıt oldu. Öncelikle İbrahim Selim'i "Yok siz atlamışsınız öpüştüm ben" diyerek düzelten Demet Akbağ, 'Sen Harikasın' dizisini çektikleri zamanlarda Ragıp Savaş'la birkaç makul bir busecik paylaştığını dile getirdi.

usta-oyuncu-demet-akbagdan-opsme-sorusuna-oyle-bir-yanit-geldi-ki-001.jpg

“ONLARDA NELER VAR”

Sonrasında gözleri Amerikalı meslektaşlarına çevirerek, "Bilmiyorum, benim Amerikalı meslektaşlara sormak lazım. Onlar maşallah, onlarda neler var!" şeklinde ifadeler kullandı. Daha sonra konuyu "Ne bileyim, bizde orta yaşta kabul görmüyor demek ki ne diyeyim yani!" ifadelerini kullandı.