Livakovic penaltı ile ilgili sessizliğini bozdu! Maçın kaderini değiştirmişti

Trendyol Süper Lig’in 33. Haftasında oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı tartışılmaya devam ediliyor. Dün yayınlanan VAR konuşmaları sonrasında penaltı kararı yeniden tartışılmaya başlanmıştı.

Livakovic penaltı ile ilgili sessizliğini bozdu! Maçın kaderini değiştirmişti

Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe’nin deplasmanda rakibi Sivasspor’la oynadığı müsabakada çıkan penaltı kararı adeta maçın kaderini değiştirmişti. Fenerbahçe kalecisi Livakovic’in müdahalesi sonrasında gelen penaltı kararı spor manşetlerinde uzun süre tartışılmıştı. Gözler Livakovic'e çevrilirken deneyimli eldivenden tartışma yaratan penaltı ile ilgili ilk açıklama geldi.

LIVAKOVIC’TEN PENALTI YORUMU

Sivasspor-Fenerbahçe maçında çıkan penaltı kararı Fenerbahçelileri isyan ettirmişti. Sarı lacivertli ekibin 2-1 önde olduğu karşılaşmada Fenerbahçe kalecisi Livakovic’in müdahalesi sonrasında verilen penaltı kararı sonrasında skor 2-2 olmuştu. Maçın adeta kaderini değiştiren penaltı kararı sonrasında gözler yıldız kaleci Livakovic’e çevrildi. Fenerbahçe kalecisi Livakovic, Sivasspor maçındaki penaltı kararıyla ilgili sessizliğini bozdu.

livakovic-penalti-ile-ilgili-sessizligini-bozdu.jpg

‘RAKİBİN VURUŞUNU ENGELLEMİYOR’

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray ile kıran kırana bir rekabet içinde olan Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanından beraberlikle dönmüş ve şampiyonluk mücadelesinde yara almıştı. Fenerbahçeli futbolcuların ve teknik heyetin maçın son düdüğünden sonra soyunma odasında tekrar tekrar penaltı pozisyonunu izlediği öğrenildi. Penaltı kararı ile ilgili konuşan Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic, ‘Pozisyonda herkes görüyor ki kontrollü bir şekilde ayağımı açıyorum ve ayağım yerde sabit. Rakibin ayağını süpürmüyor, yerde temas ediyor. Bu görüntülerde net bir şekilde belli oluyor. Müdahalem rakibin vuruşunu engellemiyor. Top auta gidiyor.’ dedi.