Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi

Süper Lig'in 30 haftasında 17 Mart pazar günü oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçı adeta Türkiye gündemine oturmuştu. Maçta olaylara karışan 12 taraftardan 7'si adliyeye getirildi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi

Süper Lig'in 30 haftasında 17 Mart Pazar günü oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Tüm Türkiye'nin gündeminde. Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye kendi evinde 3-2 mağlup olmasının ardından taraftarlar sahaya girmiş Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında 12 taraftar gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 7 kişi ise Sabah saatlerinde adliyeye götürüldü.

7 TARAFTAR ADLİYEYE GETİRİLDİ

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olayların ardından İçişleri Bakanlığı talimatıyla soruşturma başlatılmıştı. Başta maskeli görüntüsü ile sahaya giren ve dikkat çeken 20 yaşındaki H.Ç. olmak üzere Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'e saldıran O.B., Yine Fenerbahçeli futbolcu Mert Müldür'e korner direği ile saldıran E.T. ve Sosyal medyada yayınladıkları video ile Trabzonsporlu taraftarları havalimanına çağırarak provokasyon yapan T.C.S., K.M. , O.O., E.T., ve A.A. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Gözaltında olan 5 taraftarın ise emniyette işlemleri sürüyor.