Sinan Engin koltuktan düştü Ahmet Çakar böyle bağırdı

Ekranların en çok izlenen spor programlarından biri olan Beyaz Futbol’un dün akşamki canlı yayınında yaşanan düşme olayı sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında ilk sıraya yerleşti. Sinan Engin, canlı yayında koltuktan düştü.

Sinan Engin koltuktan düştü Ahmet Çakar böyle bağırdı

Beyaz TV ekranlarında canlı yayınlanan Beyaz Futbol programının dün akşam ekrana gelen yayınında bir canlı yayın kazası yaşandı. Programın sevilen yorumcusu Sinan Engin’in sandalyeden yere düştüğü anlar panik yaratırken eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar’ın o anlarda verdiği tepki ise yayına damga vurdu. Ahmet Çakar, sandalyeden düşen Sinan Engin’in yanına koştu ve ‘Allahu Ekber’ diye bağırdı.

CANLI YAYINDA KOLTUKTAN DÜŞTÜ

Beyaz TV ekranlarında canlı yayınlanan ve en çok izlenen spor programlarından biri olan Beyaz Futbol’un dün akşamki yayınına Sinan Engin’in sandalyeden düştüğü anlar damga vurdu. Yayın esnasında bir anda sandalyesinden yere düşen Sinan Engin’in yanına koşan Ahmet Çakar’ın o anlarda verdiği tepki ise gündem oldu.

sinan-engin-koltuktan-dustu-ahmet-cakar-boyle-bagirdi.jpg

AHMET ÇAKAR ALLAHU EKBER DİYE BAĞIRDI

Ertem Şener’in sunumuyla ekrana gelen ve yorumcu koltuğunda Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın oturduğu Beyaz Futbol programının dün akşamki canlı yayınında ufak bir kaza yaşandı. Sinan Engin, arkasına yaslandığı esnada bir anda koltuğundan yere düştü. Arkadaşının düştüğünü fark eden Ahmet Çakar ise hemen yanına koştu. Ahmet Çakar’ın o anlarda verdiği tepki ise gündem oldu. Stüdyodan gelen ‘Ne oldu?’ sorusuna ‘Sinan düştü’ şeklinde yanıt veren Çakar, ardından da ‘Allahu Ekber’ diye bağırdı.

sinan-engin-koltuktan-dustu-ahmet-cakar-boyle-bagirdi-001.jpg