1, 2, 3, 4, 5 litrelik Ayçiçek yağı fiyatlarına MEGA İNDİRİM geldi! Yarı yarıya düştü

Ayçiçek yağı fiyatları mega indirim kampanyasına girdi. 1, 2, 3, 4, 5 litrelik Ayçiçek yağı fiyatları yarı yarıya düştü.

1, 2, 3, 4, 5 litrelik Ayçiçek yağı fiyatlarına MEGA İNDİRİM geldi! Yarı yarıya düştü

Aralık ayının ikinci yarısında ayçiçek yağı fiyatları yine gündemde. Bu hafta da indirim bekleyen tüketicilere güzel haber geldi. Yeni ayçiçek yağı indirimi müjdesi verildi. 1, 2, 3, 4, 5 litrelik Ayçiçek yağı fiyatları düştü. Peki ayçiçek yağı indirimi hangi markette? İşte ucuz ayçiçek yağı fiyatları…

1, 2, 3, 4, 5 litrelik Ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim geldi. Son dönemlerde zam iddiaları ile gündemden düşmeyen ayçiçek yağı ürünleri, bu defa indirim haberi ile geldi. Bazı zincir marketlerde, ucuz ayçiçek yağı kampanyaları başladı. Yılın son ayçiçek yağı indirimi kaçırılmayacak türden. Çünkü fiyatlar yarı yarıya düştü. O market dev kampanya ile ucuz ayçiçek yağı satışı yapıyor. İşte indirimli ayçiçek yağı fiyatları ve kampanya yapan zincir marketler…

BİM MARKET DEV AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ FIRSATLARI

Ayçiçek yağı fiyatlarına indirim haberi BİM marketten geldi. 1, 2, 3, 4 ve 5 litrelik ayçiçek yağı ürünlerinin tamamı BİM’de indirime girdi. Ay sonuna kadar geçerli indirim kampanyası kapsamında stoklarla sınırlı şekilde satışa çıktı. İşte BİM ayçiçek yağı fiyatları:

- Yudum Ayçiçek Yağı 5 litre: 181 TL.

- Yudum Ayçiçeği Yağı 2 litre: 92 TL.

- Sole Ayçiçek Yağı 5 litre: 165 TL.

- Orkide Ayçiçek Yağı 5 Litre: 207 TL.

- Sole Ayçiçek Yağı 2 litre: 89 TL.

- Sole Ayçiçek Yağı 1 litre: 42 TL.

- Abalı Ayçiçek Yağı 5 Litre: 195 TL.

- Abalı Ayçiçek Yağı 2 litre: 85 TL.

- Biryağ Ayçiçek Yağı 2 litre: 81 TL.

- Sırım Riviera Zeytinyağı 2 litre: 180 TL.

- Sırım Riviera Zeytinyağı 1 litre: 95 TL.

- Sırım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 litre: 110 TL.

- Sunar Mısır Yağı 2 litre: 90 TL.

aycicek-yagi-indirim-1.jpg

STOKLARLA SINIRLI AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

BİM market yeni ayçiçek yağı kampanyası için detayları da duyurdu. 1, 2, 3, 4 ve 5 litrelik ayçiçek yağı indirimi ay sonuna kadar geçerli olacak. Kampanya 31 Aralık’ta sona erecek. Kaçırılmayacak ürünlerle dolu yeni BİM kampanyasını yakalamak isteyenler geç kalmadan markete uğrasın, çünkü BİM ürünleri stoklarla sınırlı.