Öğretmen ataması SON DAKİKA! Bakan açıklaması geldi net tarih verildi

Öğretmen atamaları ile ilgili gündem yakından takip ediliyor. Atama bekleyen öğretmenler yapılan son dakika açıklamalarını ve gündemdeki tüm duyuruları an be an takip etmekte. Milli Eğitim Bakanı Tekin’den bir son dakika açıklaması geldi.

Öğretmen ataması SON DAKİKA! Bakan açıklaması geldi net tarih verildi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gündemdeki öğretmen atamaları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Diyarbakır’daki öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, merakla beklenen öğretmen ataması ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Pazartesi gününe işaret eden Bakan Tekin, atanacak öğretmen sayısı ve branş bazında kontenjan dağılımlarının Pazartesi günü açıklanabileceğini belirtti. İşte detaylar…

DİYARBAKIR’DAKİ ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Her ayın ilk Cumartesi günü farklı illerde düzenlenen program kapsamında öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu kez Diyarbakır’daki öğretmenleri ziyaret etti. Bakan Tekin, Diyarbakır’daki öğretmenlerle tarihi İçkale Açık Hava Müzesi’nde buluştu. Öğretmenlerle sohbet eden ve istişarede bulunan Bakan Tekin, Diyarbakır’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

ogretmen-atamasi-son-dakika-bakan-aciklamasi-geldi-net-tarih-verildi.jpg

PAZARTESİ GÜNÜNÜ İŞARET ETTİ

Merakla beklenen öğretmen atamaları ile ilgili de konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Pazartesi gününü işaret etti ve ‘Muhtemelen Pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur.’ dedi. Bakan Tekin’in bu açıklaması sonrasında gözler Pazartesi gününe çevrildi.