10 Kasım bankalar kapalı mı, açık mı? Yarın bankalar çalışıyor mu?

10 Kasım Cuma günü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 10 Kasım resmi tatil mi, iş yerleri açık mı soruları gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Yarın bankalar açık mı, kapalı mı sorusu da gündemde.

10 Kasım bankalar kapalı mı, açık mı? Yarın bankalar çalışıyor mu?

10 Kasım’ın bir gün öncesinde merak edilen tüm sorulara yanıt aranıyor. 10 Kasım’da bankalar çalışıyor mu, bankalar açık mı, kapalı mı sorusu da gündemde. Yarın bankada işi olanlar 10 Kasım’da bankalar açık mı, mesai devam ediyor mu sorusunun cevabını merak ediyor. Peki, 10 Kasım’da bankalar çalışıyor mu? 10 Kasım resmi tatil mi? 10 Kasım bankalar açık mı, kapalı mı? Yarın bankalar açık olacak mı? İşte tüm merak edilenler…

10 KASIM RESMİ TATİL DEĞİLDİR

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. Yılında yine saygı, sevgi ve özlemle anılacak. Bu yıl 10 Kasım, Cuma gününe denk geliyor. 10 Kasım’ın bir gün öncesinde resmi tatil araştırmaları yoğunlaştı. 10 Kasım resmi tatil mi soruları gündemdeki yerini koruyor. 10 Kasım resmi tatil değildir. 10 Kasım’da okullar açıktır. Resmi daireler başta olmak üzere tüm iş yerleri de 10 Kasım’da normal mesaisine devam eder.

10-kasim-bankalar-kapali-mi-acik-mi-yarin-bankalar-calisiyor-mu.jpg

10 KASIM’DA BANKALAR AÇIK MI?

10 Kasım günü bankalar açık olacaktır. Bu tarihte bankalar, kamu kurumları, noterler, PTTve diğer tüm iş yerleri mesaine devam eder. Yarın da bankalar normal mesai saatine devam edecektir.