Cuma günü için KRİTİK uyarı! Herkes önlemini alsın

Son dakika haberi… Meteoroloji’den Cuma günü için kritik uyarı yapıldı. Çok kuvvetli bastıracak, şemsiyenizi almadan evden çıkmayın.

Cuma günü için KRİTİK uyarı! Herkes önlemini alsın

Meteoroloji yeni hava durumu tahminleri belli oldu. Ülke genelinde bugün ve yarın hava sıcaklıkları mevsim normallerinde olacak ancak, sonrasında çok kuvvetli yağış gelecek. İl il uyarı yapıldı. Özellikle Cuma günü o saat aralığına dikkat. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri…

MGM İL İL YENİ HAVA DURUMU TAHMİNLERİ AÇIKLANDI

Meteoroloji il il yeni hava durumu tahminleri açıklandı. Türkiye, geçtiğimiz haftayı kapalı bir hava ile ve yağışlı geçirmişti. Salı gününden itibaren ise yurt genelinde hava sıcaklıkları arttı. Bugün ve yarın da sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Ancak, Cuma gününden itibaren işler değişiyor.

CUMA GÜNÜ İÇİN KRİTİK UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cuma günü için kritik uyarı yayınladı. Yapılan uyarıda yağışların geri döneceği belirtilirken, yurt genelinde yer yer kuvvetli yağış beklendiği vurgulandı. O sebeple Cuma günü işe ve okula gidecek vatandaşların sabah erken saatlerden itibaren tedbirli olmalarında yarar var.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Diğer yandan Meteoroloji genel müdürlüğü bugünkü hava durumu ile ilgili de son detayları aktardı. Bugün yurt genelinde hava, parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Yine bu bölgelerin, 2000 rakım ve üstü yerlerinde karla karışık yağmur ve kar görülebilir. Yurdun diğer bölgelerinde hava açık olacak. Bugün hava sıcaklığı da mevsim normallerinde olacak.