12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü kutlama mesajları

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılında kutlama mesajları ve sözleri araştırılıyor. Ülkemizin bağımsızlık sembollerinden biri olan İstiklal Marşımız, Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınmış ve Osman Zeki Üngör tarafından bestelenmiştir.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü kutlama mesajları

İstiklal Marşımızın kabulünün üzerinden tam 103 yıl geçti. Her yıl 12 Mart tarihinde kutlanmakta olan İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıldönümünde de bu özel gün için kutlama mesaj ve sözleri araştırılıyor. 12 Mart 1921 tarihinde kabul edilen ulusumuzun milli marşının 103. yılı her yıl olduğu gibi büyük bir gurur ve coşkuyla kutlanıyor. İşte İstiklal Marşı’nın kabulüne özel kutlama mesajları ve sözleri…

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ KUTLAMA MESAJLARI

- İstiklal Marşımızın kabul edilişinin yıl dönümünde milli mücadelemizin en önemli simgesi olan bu marşın yazılışındaki heyecanı ve azmi hatırlıyoruz. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden dökülen bu büyük eser, milletimizin direniş ve cesaretini yansıtmaktadır.

12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-kutlama-mesajlari.jpg

- Milli marşımızın kabulünün yıldönümünde Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük sevdasını bir kez daha yürekten hissediyor, bu büyük değeri gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak için çaba gösteriyoruz.

- Bugün İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümünde millet olarak bir araya gelerek milli değerlerimizi ve bağımsızlık sevdamızı bir kez daha yürekten hissediyoruz. Bu marş, Türk milletinin ortak ruhunu ve direniş azmini temsil ediyor.

- ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.’ (Mehmet Akif Ersoy)

- Milli kimliğimizin, kültürümüzün, bağımsızlığımızın ve inancımızın simgesi İstiklal Marşımızın kabul ediliş gününü kutlarım.

12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-kutlama-mesajlari-002.jpg

- Unutma; İstiklal Marşı ‘Korkma’ diye başlar. İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılını saygıyla ve dolu gözlerimle kutlarım.

- Şanlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına anlam katan İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıldönümünü kutlar, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u saygı, sevgi ve rahmetle anarız.