25 Aralık kar tatili olan iller! Bugün ve 26 Aralık yarın hangi illerde okullar tatil?

25 Aralık kar tatili olan iller merak ediliyor. Bugün ve yarın hangi illerde okullar tatil? 26 Aralık Salı kar tatili var mı?

25 Aralık kar tatili olan iller! Bugün ve 26 Aralık yarın hangi illerde okullar tatil?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yapılan uyarıların ardından birçok ilde olumsuz hava koşulları sebebiyle okullar tatil edildi. 25 Aralık Pazartesi günü 14 ilde okullar tatil. Valiliklerden peş peşe açıklamalar gelirken bugün hangi illerde okullar tatil sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Ayrıca 26 Aralık Salı günü içinde kar tatili beklentileri var. Peki bugün hangi illerde okullar tatil? 26 Aralık Salı kar tatili var mı?

Türkiye genelinde olumsuz hava koşulları etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların sonucunda 25 Aralık Pazartesi günü 14 ilde okullarda kar tatili ilan edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrası Pazartesi ve salı günleri için yine uyarılar var. Peki bugün hangi illerde okullar tatil? Yarın okullar tatil mi? 26 Aralık Salı okullarda kar tatili var mı?

BUGÜN 14 İLDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar sonrasında Türkiye'de birçok ilde kar yağışı başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamalarının ardından Artvin ve çevrelerinde kuvvetli ve yağmur ve sağanak etkili olurken 600-800 metre üzeri rakımlı yerlerde ise kuvvetli Karla Karışık Yağmur ve kar yağışı görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrasında bugün 14 ilde eğitime ara verildi.

kar-tatili-1.jpg

25 ARALIK OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER

Son dakika haberine göre 25 Aralık'ta 14'ünde okullar tatil edildi. Okulların tatil edildiği iller şöyle: Ağrı, Ardahan, Artvin, Bingöl, Kastamonu, Bayburt, Erzurum, Karabük, Giresun, Erzincan, Van, Bitlis, Kars ve Tunceli. Bu illerde Eğitime bir gün süreyle ara verildi.

26 ARALIK SALI OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Peki 26 Aralık Salı okullar tatil mi? 26 Aralık Salı günü kar tatili var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden özellikle ağrı ve çevreleri içinde kar yağışı uyarıları devam ediyor. 26 Aralık Salı günü için Henüz bir kar tatili açıklaması yapılmadı. Açıklama gelmesi halinde haberlerimizde sizlerle paylaşacağız.