5L Ayçiçek Yağı Kapış Kapış Gidecek! Dev İndirim Bugün Başladı

Ayçiçek yağı fiyatları indirim haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Ucuz ayçiçek yağı arayanlar bu fırsatı kaçırmasın. Stoklarla sınırlı 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim başladı.

5L Ayçiçek Yağı Kapış Kapış Gidecek! Dev İndirim Bugün Başladı

Ayçiçek yağı fiyatlarına yapılan indirimler tüketiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Son dönemlerde fiyat artışları ile sık sık Gündem olan ayçiçek yağı bu defa indirim haberiyle gündemde. Zincir marketler peş peşe indirimli fırsatlarını duyurmaya devam ederken ucuz ayçiçek yağı arayan vatandaşın da yüzü gülüyor. Yeni ayçiçek yağı indirimi adeta kapış kapış gidecek. Çünkü 5 L ayçiçek yağı fiyatı piyasadan 50 lira daha ucuza satılıyor. İşte indirimli ayçiçek yağı satışı yapan o market…

Türkiye'deki enflasyon nedeniyle Market raflarında başta temel Gıda ürünleri olmak üzere birçok üründe fiyat artışı yaşanıyor. Özellikle ayçiçek yağı fiyatları Rusya Ukrayna Savaşı'nın da etkisiyle beraber rekor üstüne rekor kırıyor. Vatandaşlar ise Market zincirlerinin dönem dönem yaptığı ayçiçek yağı indirimi kampanyalarını yakından takip ediyor. Peki ayçiçek yağı indirimi hangi markette var? Ucuz ayçiçek yağı satışı yapan Market hangisi? İşte son dakika indirimli ayçiçek yağı fiyatları…

DEV AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Ucuz ayçiçek yağı alışverişi yapmak isteyenler için o Market devreye girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine bir süredir Kar amacı gütmeden satışına devam eden Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde ayçiçek yağı fiyatları dibe çekildi. Tarım Kredi 5 litre 2 üründe indirim uygularken aynı zamanda 1 litre ayçiçek yağı fiyatlarında da indirim var.

aycicek-yagi-indirimi-2.jpg

TARIM KREDİ 5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Tarım Kredi Kooperatif maliyetler uzun süreden beri karamaca gitmeden uygun fiyatlı satış yapmaya devam ediyor. Özellikle ayçiçek yağı fiyatları Tarım Kredi marketin en çok dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor. Tarım Kredi 5 litre ayçiçek yağı 135 TL etiketi ile raflarda yerini aldı. Aynı zamanda TMO 5 litre ayçiçek yağı fiyatı da yine 135 TL'den satışa sunuluyor. Tarım Kredi Kooperatif marketlerde stoklarla sınırlı ürünlerde geçerli indirim kampanyasında 1 litre ayçiçek yağı fiyatı da 39,90 TL.

31 Ocak tarihine kadar geçerli indirimi kampanyasını kaçırmak isteyenler acele etsin. Tarım Kredi ucuz ayçiçek yağı alışveriş verişi için son günler geldi çattı.