Okuldan atılan lise öğrencisi okul müdürünü silahla vurdu

İstanbul’da yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir lise öğrencisi okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla vurarak ağır yaraladı. Irak asıllı olduğu iddia edilen öğrencinin olaydan sonra kaçtığı bilgisine yer verildi.

Okuldan atılan lise öğrencisi okul müdürünü silahla vurdu

İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen olayda özel bir lisede okuyan Irak asıllı olduğu iddia edilen lise öğrencisi okuldan atılmasından okul müdürünü sorumlu tuttu ve dehşet saçtı. Okul müdürünü silahla vuran yabancı uyruklu öğrencinin olaydan sonra kaçtığı öğrenilirken saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan okul müdürü ise hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

OKULDAN ATILINCA DEHŞET SAÇTI

Olay, İstanbul Eyüpsultan’da saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Özel bir lisede eğitim öğren yabancı uyruklu lise öğrencisi Y.K., 2023 yılının Aralık ayında öğretmeni ve okul müdürü İbrahim Oktugan ile yaşadığı sorunların ardından okuldan atıldı. Okuldan atılmasından okul müdürünü sorumlu tuttuğu belirtilen öğrenci silahla dehşet saçtı.

okuldan-atilan-lise-ogrencisi-okul-mudurunu-silahla-vurdu.jpg

OKUL MÜDÜRÜNÜ VURUP OLAY YERİNDEN KAÇTI

Irak asıllı olduğu iddia edilen Y.K., okuldan atılmasının üzerinden 5 ay geçtikten sonra liseye geldi ve okul müdürü İbrahim Oktugan’ın odasına girdi. Yanındaki silahı okul müdürüne doğrultan Y.K., 5 el ateş ederek İbrahim Oktugan’ı ağır yaraladı. Olaydan sonra Y.K.’nın kaçtığı bilgisine yer verilirken saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan İbrahim Oktugan ise olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olaydan sonra 4 öğrencinin de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü bilgisine yer verildi.