Akaryakıta çifte ZAM! Benzin ve Motorine gelecek okkalı artış isyan ettirecek

Akaryakıt fiyatları değişiyor. Akaryakıtta çifte zam sosyal medyaya bomba gibi düştü. Motorin ve benzine Okkalı zam geliyor.

Akaryakıta çifte ZAM! Benzin ve Motorine gelecek okkalı artış isyan ettirecek

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri milyonlarca araç sahibi tarafından yakından takip ediliyor. Son haftalarda dolar kuru ve brent petrol fiyatlarında yaşanan artışla birlikte akaryakıt fiyatlarına peş peşe güncellemeler yapılmıştı. Geçtiğimiz günlerde benzine litresine 1 lira 48 kuruş zam gelirken motorun mililitre fiyatına ise 1 lira 61 kuruşluk artış yapıldı. Akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam iddiası daha var. Üstelik çifte zam konuşuluyor. Peki güncel motorine benzin fiyatları ne kadar? 26 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları kaç TL?

Akaryakıt fiyatları Güncellemeleri sürücülerin gündeminden düşmüyor. Benzin ve motor nefes kese gelen zamlar araç sahiplerine adeta isyan etme noktasına getirdi. Son olarak geçtiğimiz hafta benzine 1 lira 48 kuruş motorine ise 1 lira 61 kuruşluk zam yapıldı. Şimdi de akaryakıta çifte zam iddiası var. Peki benzin ve motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatlarına zam gelecek mi?

AKARYAKIT FİYATLARI GÜNCELLENECEK

Gelen son dakika haberine göre akaryakıt fiyatlarına yılbaşında Okkalı zam hazırlığı var. ÖTV ve KDV artısı ile birlikte akaryakıt fiyatlarına yine rekor zamlar gelecek. Son olarak Temmuz ayında yapılan zamlarla beraber akaryakıt fiyatları ÖTV ve KDV artışından etkilenmiş 10 TL birden artmıştı. Ocak ayından itibaren sektör Kaynaklarına göre akaryakıt fiyatlarına ÖTV ve KDV zammı bekleniyor. Bu zam yine yüksek olacak. Şu an için akaryakıt fiyatlarına ÖTV ve KDV zammı miktarı açıklanmadı. Ocak ayı itibariyle net zam oranları ortaya çıkacak.

akaryakita-cifte-zam-1.jpg

GEÇEN HAFTA ÇİFTE ZAM GELMİŞTİ

Akaryakıt fiyatlarına son olarak çifte zam yapılmıştı. Benzinin litre fiyatı 1 lira 43 kuruş artarken motorun limit ve fiyatına gelen zam ise 1 lira 61 kuruş olmuştu.

26 ARALIK 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Yapılan son zamların ardından 26 Aralık 2023 güncel benzin motorin ve LPG fiyatları şöyle oldu:

İSTANBUL (AVRUPA YAKASI)

Benzin litre fiyatı: 34,51

Motorin litre fiyatı: 37,16

LPG litre fiyatı: 18,69

İSTANBUL (ANADOLU YAKASI)

Benzin litre fiyatı: 34,46

Motorin litre fiyatı: 37,10

LPG litre fiyatı: 18,24

ANKARA

Ankara benzin litre fiyatı: 35,19

Ankara motorin litre fiyatı: 37,77

Ankara LPG litre fiyatı: 18,66

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir benzin litre fiyatı: 35,33

İzmir motorin litre fiyatı: 38,03

İzmir LPG litre fiyatı: 18,31