Beyaz saçlardan bir gecede kurtulun! Boyaları çöpe attıracak bitkisel çözüm

Saç beyazlamasına çözüm olarak ilk akla gelen yöntem boya yöntemi oluyor. Saçlardaki beyazları kapatmak için boya yöntemine başvurmak kalıcı bir çözüm değildir. Bitkisel çözümler hem de sağlıklı hem de daha etkilidir.

Beyaz saçlardan bir gecede kurtulun! Boyaları çöpe attıracak bitkisel çözüm

Boyanan saçlar yıpranır ve zamanla zarar görür. Saç bakımında saçları uzatan ve sıklaştıran formüller arasında olan bu yöntem beyaz saçlar için de etkili bir çözümdür. İbn-i Sina’nın günümüze kadar ulaşan reçetesiyle saçlarınızdaki beyazlıktan hem doğal hem de daha sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Saçlarınızdaki beyazları artık dert etmeyeceksiniz. Bu yöntemle saç boyalarını artık hayatınızdan çıkaracak ve tamamen doğal bir çözüme kavuşacaksınız.

BOYAYA GEREK KALMADAN BEYAZ SAÇLARA VEDA EDİN

Saçlarda beyazlamada yaş etkeni en büyük faktörken zaman zaman genetik olarak da saç beyazlığıyla karşılaşılabiliyor. Genetik olan saç beyazlaması çok genç yaşlarda da görülebiliyor. Buna çözüm için ise ilk akla gelen saç boyaları oluyor. Ancak saç boyaları hem saçı yıpratıyor hem de beyazlarda çoğalma yapabiliyor Ayrıca saç boyama tercihi kalıcı bir çözüm olarak da görülmüyor. Bu sebeple doğal çözümler araştırılıyor. İbn-i Sina’nın saç beyazlamasını önleyen bu muhteşem reçetesiyle beyaz saçlara doğal bir çözümle veda edeceksiniz.

beyaz-saclardan-bir-gecede-kurtulun-boyalari-cope-attiracak-bitkisel-cozum.jpg

SADECE 3 YAĞ İLE SAÇ BEYAZLAMASININ ÖNÜNE GEÇİN

Bazı kişilerde genetik bazı kişiler de ise kullanılan saç boyası, kimyasal ürünlerden kaynaklı olabiliyor. İbn-i Sina sadece 3 yağ ile beyazlama probleminin önüne geçebilecek reçeteyi sunmuş. Doğal yağlar saç beyazlamasına çözüm için tavsiye edilenler arasında. Saçında kepek sorunu olanlar için de sirkeli macun tarifi öneriliyor. Saç beyazlamasını önlemek için önerilen yağlar keçiboynuzu yağı, ban otu yağı ve çörek otu yağı. Keçiboynuzu yağı besleyici değeri ile ön plana çıkmakta. İçindeki bileşenler ve vitaminlerden dolayı güçlü bir besin kaynağı olarak bilinen bu yağ, içerdiği antioksidan maddeler sayesinde güçlü ve parlak saçların elde edilmesine yardımcı oluyor. Ban otu yağı ise saç beyazlamasını önlemeye yardımcı oluyor. Bu yağın saç çıkartma özelliği de bulunuyor. Saç kırılmasını önleyen ve saçlara nem kazandıran çörek otu yağı ise saç derisindeki kaşıntı sorunlarına da çözüm olmakta.

beyaz-saclardan-bir-gecede-kurtulun-boyalari-cope-attiracak-bitkisel-cozum-001.jpg