Dönerin yanında biber isterken iyi düşünün! Mide bulandıran görüntüler

Vazgeçilmez tadıyla bir de yanında ayran ve biber turşusuyla tadı damaklarda kalan döneri sevmeyen yoktur. Tavuk döner, et döner vazgeçilmez tatlar arasında yer alırken sosyal medyada yayılan bir fotoğraf mideleri bulandırdı.

Dönerin yanında biber isterken iyi düşünün! Mide bulandıran görüntüler

Sohbet ederken, ayaküstü, ustasının elinden tadını çıkara çıkara yenilen dönerin o muhteşem lezzetine bayılmayan yoktur. Et, tavuk fark etmez döner denildiğinde küçük büyük herkes bu tadın hayranı olur. Bir de yanında tercih edilen ayran ve biber turşusuyla muhteşem bir üçlü lezzet ortaya çıkar. Sosyal medyada yayılan ve tepki çeken bir karede biberlerin hazırlanış biçimi mide bulandırdı. Hijyenden uzak bir ortamda hazırlanan bir kova dolusu biberi görenler dönerin yanında biber isterken artık iki kez düşünecek.

ÇIPLAK ELİYLE BİBER POŞETLEDİ

Sosyal medyada hızla yayılan ve tepkilere neden olan videoda iki kişinin kovadaki biberleri plastik poşetlere koyduğu ve paketleme yaptığı görülüyor. Görüntülerdeki gençlerden birinin elinde eldiven varken diğeri çıplak elle biberleri poşetliyor. Elini biber kovasına daldıran gencin bir ara elini ağzına ve burnuna götürdüğü de görüntülere yansıyor.

donerin-yaninda-biber-isterken-iyi-dusunun-mide-bulandiran-goruntuler.jpg

donerin-yaninda-biber-isterken-iyi-dusunun-mide-bulandiran-goruntuler-001.jpg

HİJYENDEN UZAK GÖRÜNTÜLER

Biberlerin hijyenden uzak bir şekilde hazırlandığını görenler artık dışarda biber turşusu tercih ederken iki kez düşünecek. Videodaki eldivenli gencin bir ara poşetleme esnasında hapşırması da dikkatlerden kaçmadı. Gencin biberlerin olduğu kovaya doğru hapşırdığı anlar izleyenlerin midesini bulandırdı. Bu görüntüleri izleyenler ‘Dışarda bir şeyler yerken epey bir düşünmek gerekiyor’ şeklinde yorumlarda bulundu. Video kim tarafından çekildiği bilinmezken görüntülere yorum yağdı.