Emeklilere çifte ikramiye müjdesi! Cumhurbaşkanından 5 Bin TL’ye ek 12.500 TL geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere çifte ikramiye müjdesi geldi. Yılbaşı öncesi emeklinin cebi dolacak. Peş peşe ikramiye ödemeleri emeklinin IBAN numarasına yatacak.

Emeklilere çifte ikramiye müjdesi! Cumhurbaşkanından 5 Bin TL’ye ek 12.500 TL geldi

Türkiye'de emekliler için kampanyalar devam ediyor. Aralık ayının son yarısına doğru girilirken yılbaşı ikramiyesi konusu yeniden gündemde. Emekliye yılbaşı ikramiyesi verilecek mi verilmeyecek mi tartışmalarının ortasından müjdeli duyuru geldi. Milyonlarca emekliye çifte ikramiye sürprizi yapıldı. Hem devletten hem de bankalardan emekliye büyük piyango çıktı. Peki hangi emekliler ikramiye alacak? Emekliye ne kadar ikramiye ödenecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye yılbaşı ikramiyesi müjdesi haberimizde…

Milyonlarca emekli yılbaşı ikramiyesi hayali kuruyor. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için Cumhurbaşkanı talimatı ile bakanlıklar harekete geçti. Cumhuriyet ikramiyesi gibi yılbaşı ikramiyesi verilmesi için de hazırlıklar başladı. Peki Emekliye ne kadar yılbaşı ikramiyesi verilecek? Emekliye kaç TL ikramiye ödemesi var? İşte emeklinin yüzünü güldürecek son dakika haberinin detayları…

emekli-ikramiye-mujdesi-1.jpg

EMEKLİYE İKRAMİYE ONAYI VERİLDİ

Milyonlarca emekli için ikramiye onayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Çalışmayan emeklilere ödenen 5.000 TL ikramiyenin çalışan emeklilere ve Çiftçilere de verilmesi için bir süredir talepler vardı. Nihayet emeklinin sesi duyuldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı harekete geçti. 26-28 Aralık tarihlerinde emekliye 5.000 TL'lik ikramiye ödemesi IBAN numarası aracılığıyla yapılacak.

PROMOSYONDA DA REKOR ÖDEME GELİYOR

Emekliler için sevindirici müjde sadece bu kadar değil. Aynı zamanda emekli promosyonları için de rekor ödeme geliyor. Müjdeli haberi yine bankalar verdi. ING Bank tarafından yapılan açıklamaya göre emekli maaşı alan vatandaşlara 12.500 TL'ye Varan promosyon desteği aralık ayı sonuna kadar sürecek. ING Bank emeklileri 8.500 TL'lik promosyon desteği sağlarken aynı zamanda 4.000 TL'lik de fatura ödeme talimatı için ek promosyon veriyor. Minyonlarca emekli Böylece rahat bir nefes alıyor.

emekli-ikramiye-mujdesi-2.jpg

EMEKLİYE ÇİFTE İKRAMİYE SÜRPRİZİ DUYURULDU

Emekli maaşı alanlar için çifte ikramiye sürprizi duyuruldu. Aralık ayı emekliler için Sevindirici gelişmelerle dolu. Ocak ayı emekli maaşı zamları beklenirken ikramiye sürprizi ile milyonlarca emekli rahat bir nefes alacak. Tüm emekliler için yapılacak olan ikramiye ödemesinin son başvuru tarihi 31 Aralık olarak açıklandı. Zaten devlet tarafından sağlanacak 5000 TL'lik ikramiye desteği de en geç 28 Aralık tarihinde emekli tahsis numarasına göre hesaplara geçecek. Böylece emekliler çıktı ikramiye müjdesi ile rahat bir nefes alacak.