İZDİHAM var! TKM'den 10 gün sürecek çılgın indirim

Tarım Kredi Kooperatif markette 10 gün sürecek çılgın indirim kampanyası başladı. İzdiham çıkaracak kampanya kapsamında indirimli ürünler listesi dolu dolu geldi.

İZDİHAM var! TKM'den 10 gün sürecek çılgın indirim

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli alışveriş yapmak isteyen tüketiciler için yeni indirim listesini yayınlamaya devam ediyor. Aralık ayının son kampanyası ile birlikte yılın da son kampanyasına imza atan ünlü marketler zincirinde 31 Aralık’a kadar geçerli indirimli ürün fırsatları belli oldu. Enflasyonla mücadele kapsamında kar amacı gütmeden satış yapan Tarım Kredi Kooperatif marketin yeni ürünleri yok satacak. Peki Tarım Kredi de bu hafta hangi ürünler indirimde? Tarım Kredi indirim listesinde neler var?

Tarım Kredi Kooperatifi marketin yeni aralık ayı indirim listesi netleşti. Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan ve ekonomik fiyatları ile de dikkat çeken Tarım Kredi de yine bomba gibi indirimli ürün fırsatları geliyor. Tarım kredi marketin ürün listesi içinde yok yok. Ayçiçek yağı tuvalet kağıdı kağıt havlu zeytinyağı toz şeker yumurta ve daha birçok ürün tarım kredi de indirimli olarak raflara geliyor. Tarım Kredi Market yeni indirim listesi ve detaylar haberimizde…

tarim-kredi-indirim-1.jpg

TARIM KREDİ'DEN İZDİHAM YARATACAK İNDİRİM GELDİ

Tarım Kredi Kooperatifi Market 2023 yılının son indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. Cumhurbaşkanı talimatıyla indirime giren ve enflasyonla mücadele kapsamında kar amacı gütmeden satış yapan Tarım Kredi de yeni fırsatlar sizlerle buluşmaya devam ediyor. Tarım Kredi marketin yeni indirimli ürünler listesinde yok yok. Ayçiçek yağından toz şekere bir göz zeytinyağından yumurtaya, kağıt havludan tuvalet kağıdına yüzlerce çeşit ürün indirimli olarak satışa çıkıyor. Ayrıca Tarım Kredi marketin yeni indirim listesinde temel gıda ürünlerinin yanı sıra süt ve süt ürünlerinde de dev fırsatlar sizi bekliyor.

TARIM KREDİ DE AYÇİÇEK YAĞI DEV İNDİRİM

Tarım Kredi Market en çok ayçiçek yağı indirimi ile dikkat çekiyor. Uzun süreden beri fiyatı en çok artan ürünler listesinde yer alan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde ayçiçek yağı fiyatları bir süredir sabit tutuluyor. 5 litre Tarım Kredi ayçiçek yağı 135 TL Fiyat etiketi ile aralık ayı sonuna kadar da indirimli olarak satılmaya devam edecek. Buna ek olarak Tarım Kredi markette yine 5 litre TMO markalı Ayçiçek Yağı da 135 TL Fiyat etiketi ile sizlerle buluşacak. Yılın sonu indirim kampanyasına imza atan Tarım Kredi de indirimli ürünler 31 Aralık tarihine kadar geçerli. Ocak ayı zamları öncesi tarım Kredi'den indirimli alışveriş yapmak isteyenler katalogda bulunan ürünleri tarım kredi resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında bulabilir.