Nurgül Yeşilçay’dan çok konuşulacak enflasyon yorumu

Son olarak Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle karşımıza çıkan Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Nurgül Yeşilçay’dan çok konuşulacak enflasyon yorumu

Nurgül Yeşilçay, bu defa enflasyonla ilgili yaptığı paylaşımla gündemde yerini aldı. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

nurgul-yesilcaydan-cok-konusulacak-enflasyon-yorumu.jpg

ENFLASYON VERİLERİ AÇIKLANDI NOTUYLA PAYLAŞTI

Verdiği kiloların ardından incecik olan Nurgül Yeşilçay zayıflama sırrını paylaştı tatlı ve çikolatadan uzak durduğunun altını çizdi. Ünlü isimden bu defa enflasyonla ilgili bir paylaşım geldi. Türkiye İstatistik Kurumu maaşların zam oranını etkileyecek enflasyon rakamlarını duyurmuş ve Mart ayında enflasyon aylık bazda yüzde 3.16, yıllık bazda yüzde 68,50 artmıştı. Konuyla alakalı birçok paylaşım yapılırken bunlardan biri de Nurgül Yeşilçay’dan geldi. Yeşilçay, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda cheesecake tarifi verirken bütün malzemelerden çok az kullanması sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Yeşilçay, paylaştığı videoya ise "Enflasyon verileri açıklandı" notunu yazmayı ihmal etmedi.

nurgul-yesilcaydan-cok-konusulacak-enflasyon-yorumu.jpeg

NURGÜL YEŞİLÇAY HAKKINDA

26 Mart 1976'da Afyon'da hayata gözlerini açmıştır. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm rolü ile ün kazanmıştır. 2002 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak adlı TV dizisinde Bahar Karadağ rolüyle kariyerinde zirve yapmayı başarmıştır.