Kışın çamaşır kurutma derdine son verecek yöntem! Bir adet pet şişe ile çamaşırlar hemen kuruyacak

Kış mevsiminde çamaşır kurutmak bazen büyük bir problem olabiliyor. Özellikle de yağışlı havalarda çamaşır kurutmak oldukça zorlaşıyor ve büyük bir problem haline geliyor. Kurutma makinesi olmayanlar ve evde çamaşır kurutanlar bu yöntemle rahatlayacak.

Kışın çamaşır kurutma derdine son verecek yöntem! Bir adet pet şişe ile çamaşırlar hemen kuruyacak

Ev yaşamının günlük rutinlerinden biri olan çamaşır yıkama ve kurutma kış mevsiminde oldukça yorucu ve problemli bir hal alabiliyor. Yağışlı havalarda balkona asılamayan çamaşırlar ya kurutma makinesinde ya da kapalı bir alanda kurutulmaya çalışılıyor. Kurutma makinesi olmayanların işi ise epey zor. Kapalı alanda kurtulmaya çalışılan çamaşırlarda ise ya koku problemiyle karşılaşılıyor ya da kuruma işlemi birkaç gün uzayabiliyor. Bu gibi durumlar için çok pratik ve hızlı bir yöntemle tanışmak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz. İşte çamaşır kurutmada ratik yöntem olan şişe yöntemi ve tüm detaylar…

KIŞIN ÇAMAŞIR KURUTMAK ARTIK DERT OLMAYACAK

Yaz aylarında çamaşır kurutma işlemi hızlı ve bir o kadar kolay olurken havaların soğumasıyla birlikte çamaşır kurutmak problem haline geliyor. Yağışlı ve soğuk havalarda çamaşırları kurutmak bir hayli zorlaşıyor. Çamaşır kurutmak artık dert olmasın istiyorsanız bu pratik yöntemle bir an önce tanışmalısınız. Ev yaşamının rutin işlerinden biri olan çamaşır yıkama ve kurutma işlemini kolay hale getirmek için hemen bu yöntemi deneyin.

kisin-camasir-kurutma-derdine-son-verecek-yontem-bir-adet-pet-sise-ile-camasirlariniz-hemen-kuruyacak.jpg

ÇAMAŞIRLARI KOLAY KURUTMAK İÇİN PET ŞİŞE YÖNTEMİ

Hızlı ve patik çamaşır kurutma yöntemiyle tanıştıktan sonra özellikle de kış aylarında işiniz çok ama çok kolaylaşacak. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey bir adet pet şişe. Pet şişeyi alın ve alt ve üst tarafını kapağın hemen yanından keserek yatay olarak açılmış bir tüp oluşturun. Daha sonra hazırladığınız pet şişeyi kurutma rafınızın ucuna takın. Bu yöntem ile kurutma telinin çamaşırlarla doğrudan temas etmemesini sağlayacaksınız. Bu yöntemle kumaş boyalarını koruyacak ve daha hızlı kuruma sağlayabileceksiniz.