Marlboro, Winston, Parliament, Monte Carlo, Chesterfield, Camel 2024 zamlı fiyat listesi! Sigaraya rekor zam

Sigara zammı tiryakilerde şok etkisi yarattı. Sigaraya paket başına 9 TL birden zam geldi. Sigara fiyatlarına zam sonrası güncel zamlı Marlboro, Winston, Parliament, Monte Carlo, Chesterfield, Camel 2024 fiyat listesi belli oldu.

Marlboro, Winston, Parliament, Monte Carlo, Chesterfield, Camel 2024 zamlı fiyat listesi! Sigaraya rekor zam

31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından ilk zam haberi sigara fiyatları için geldi. JTİ sigara grubu zamlı fiyatları dün akşam saatlerinde açıklandı. Tiryakileri şoke eden zam haberinin ardından güncel zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu sorusu da yanıt aramaya başladı. Peki Sigara fiyatlarına kaç TL zam geldi? En ucuz sigara fiyatı kaç TL oldu? En pahalı sigara ne kadar? Marlboro, Parliament, Murattı, Kent, Lark, Camel, Winston sigara fiyat listesi 4 Nisan 2024 haberimizde.. .

Yerel seçim sonrası ilk zam haberleri gelmeye başladı. Al Türkiye Tekel Birliği bayileri platform başkanı Özgür Aybaş Geçtiğimiz günlerde sigaraya 10 TL'ye kadar zam beklendiğini duyurmuştu. İlk sigara zammı JTİ grubundan geldi. Grubun Sigara fiyatlarına paket başı 9 TL'lik zam yapıldı. Sigara zammı sonrası güncel fiyat listesi de merak konusu oldu. 8 zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? 4 Nisan 2024 zamlı Winston, Marlboro, Parliament, Monte Carlo, Chesterfield, Camel, Kent fiyatı Marka Marka Sigara Fiyatları Listesi haberimizde…

4 NİSAN 2024 ZAMLI SİGARA FİYAT LİSTESİ

Sigara fiyatlarına paket başı 9 TL'lik zam yapılması sonrası zamlı sigara fiyat listesi merak konusu olmuştu. Şu an için sadece bir sigara grubuna zam geldi ancak devamı da yolda. Peki zam sonrası sigara fiyatları kaç TL oldu? JTI grubu zamlı sigara fiyat listesi şöyle:

Winston Dark Blue & Deep Blue 62 TL

Winston Slender 62 TL

Winston 64 TL

Winston Slims 67 TL

Winston Xsence 69TL

Camel Slender 59 TL

Camel Deep Blue 60 TL

Camel Black & White 60 TL

Camel Yellow & Brown 63 TL

LD Slims 59 TL

LD 59 TL

Monte Carlo Slender 58 TL

Monte Carlo 58 TL

Camel Yellow 100 /Gram) 125 TL

EN UCUZ SİGARA VE EN PAHALI SİGARA NE KADAR?

Sigaraya paket başı 9 TL'lik zam yapılması sonrası en ucuz sigara fiyatları ve en pahalı sigara fiyatları da merak ediliyor. Sigara zammı sonrası JTI grubunun en pahalı sigarası 69 TL, en ucuzu ise 58 lira oldu.