Migros Ocak 2024 İndirim Listesi! Tuvalet Kağıdı, Ayçiçek Yağı, 5 Kg Toz Şeker Hepsi Var

Migros Ocak 2024 için son indirim listesini yayınladı. Migros'un kampanyasında tuvalet kağıdı, ayçiçek yağı, çamaşır suyu, 5 kilogram toz deterjan ve kağıt havlu gibi birçok ürün var.

Migros Ocak 2024 İndirim Listesi! Tuvalet Kağıdı, Ayçiçek Yağı, 5 Kg Toz Şeker Hepsi Var

Migros Market Ocak ayında sürpriz indirimleri ile tüketicilere hesaplı alışveriş fırsatı sunmaya devam ediyor. Migros'un yeni kampanyası 31 Ocak tarihinde sona erecek. Kampanyaları ile göz dolduran ünlü marketler zincirinde bu hafta yine yok yok. Artık Migros indirimlerinde son günlere girilirken vatandaşlar da hangi ürünlerde indirim varsa sorusuna yanıt arıyor. Migros'un hem internet sitesinde Hem de sosyal medya hesaplarında yeni indirimli ürünler yayınlandı. İşte Migros kataloğu ile bu hafta gelecek indirim fırsatları…

MİGROS'TA OCAK 2024 İNDİRİMLERİ

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros'ta Ocak 2024 indirimleri hız kesmeden devam ediyor. 31 Ocak tarihine kadar geçerli yeni indirim kampanyasını açıklayan ünlü marketler zincirinde temel hijyen ürünlerinde dev indirimler var. Migros'un yeni kampanyasında 1 litre kreş Ocean 21,50 TL Fiyat etiketi ile raflarda yerini aldı. Yine Migros'ta Selpak Delux pamuk katkılı 8'li tuvalet kağıdı fiyatı 44,50 TL’ye düştü. Migros'un indirimli ürünleri 1 Ocak tarihine kadar sanal market ve mağazalarda geçerli. Ancak Migros Money kart ve Migros Money Club Kart sahibi olanlar indirimden faydalanabiliyor.

migros-indirim-1.jpg

MİGROS AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMDE VAR

Migros markette sadece boyu 2 üründe değil, yüzlerce çeşit ürün de indirim fırsatı var. Ayçiçek yağı, zeytinyağı, peynir çeşitleri, Temel Gıda ürünleri, temel hijyen ürünleri ve daha birçok ürünü Migros'ta indirimli olarak sizi bekliyor. Migros marketin bu kampanyalarından yararlanmak isteyenlerin 31 Ocak tarihine kadar marketten ya da Sanal Market uygulaması üzerinden alışveriş yapmanız gerekiyor. Migros'un yeni kampanyaları Şubat ayı itibariyle bir kez daha başlayacak. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız sitenizi takip edebilirsiniz.