Yatak odanıza bu bitkiyi koyun! Adeta oksijen deposu

Yatak odasında doğal bitkilerin bulunması, sağlıklı bir uyku için önemli bir faktör içermektedir.

Yatak odanıza bu bitkiyi koyun! Adeta oksijen deposu

Bazı bitkiler, oksijen üretimi yaparak ve hava kalitesini artırarak derin bir uyku sağlamaktadır. Yatak odasına uygun olabilecek bitkiler oldukça merak ediliyor. İşte adeta bir oksijen fabrikası gibi görev yapan o mucizevi bitki... Yatak odasında doğal bitkilerin bulunması, sadece dekoratif olarak değil aynı zamanda uyku kalitesini artırmak için de önem taşımaktadır. Bazı bitkiler, oksijen üretimi yaparak ve havadaki nem seviyesini dengeleyerek deliksiz bir uyku sağlamaktadır.

yatak-odaniza-bu-bitkiyi-koyun-adeta-oksijen-deposu.jpg

ODANIN NEM DENGESİNİ SAĞLAR

Yatak odasında bitki olmaz, oksijeni harcar bu hep böyle bilinmiştir. Evet bir çok bitki için bu doğru, fakat bazı bitkiler akşam oksijen salınımı yapar. Ayrıca havayı zararlı toksinlerden arındırmaya da yardımcı olmaktadır. Bu bitkiyi yatakta başucunuza koyduğunuzda minik bir oksijen fabrikası aldığınızı düşünebilirsiniz.

yatak-odaniza-bu-bitkiyi-koyun-adeta-oksijen-deposu-001.jpg

DERİN UYKUYA KATKI SAĞLAR

Daha derin ve sağlıklı uyumanıza olan katkısıyla uyku sağlığı için oldukça fayda sağlamaktadır. Böyle birçok bitki olmakla beraber en çok tavsiye edilen bitki ise peygamber kılıcı ya da paşa kılıcıdır. Dikkat edilmeli: Evcil hayvanlar ve çocukların yemesi halinde zehirlidir.