Usta oyuncu Nebahat Çehre apar topar hastaneye kaldırıldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu karakteri ile akıllarda güçlü bir yer edinen Nebahat Çehre geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye götürüldü.

Usta oyuncu Nebahat Çehre apar topar hastaneye kaldırıldı

Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı. Halit Ziya Uşaklıgil'in klasik eserinden uyarlama olan Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre o rolü ile hafızalarda yer edinmişti.

usta-oyuncu-nebahat-cehre-apar-topar-hastaneye-kaldirildi.jpg

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve kendine has tarzı ile adından sık sık söz ettiren Nebahat Çehre başarılı kariyeri ve açıklamalarıyla sık sık gündemde yerini almaya devam ediyor. Usta oyuncu geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kontrol altında tutuldu. Snobmagazin'in haberine göre, Nebahat Çehre'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu kaydedildi.

usta-oyuncu-nebahat-cehre-apar-topar-hastaneye-kaldirildi-001.jpg

NEBAHAT ÇEHRE HAKKINDA

15.03.1945 Samsun’da dünyaya gelmiştir. 4 çocuklu bir ailenin tek kızı olarak büyüdü. Annesi laz babası ise Gürcü asıllı. 5 yaşında ailesi İstanbul’a taşındı. 15 yaşında ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Çehre, fotomodellik ve mankenlik yaptığı sıralar kendisine gelen bir teklif üzerine 1961 yılında ‘Yaban Gülüm’ adlı film ile sinemaya ilk adımı attı. 1964’te Yılmaz Güney ile tanışmış, 'Kemalı Zeybek' filminde filminde rol aldı. 30 Ocak 1967 yılında Yılmaz Güney ile evlilik yaptı, bu evlilik süresince kameralardan uzak kaldı. Fakat boşanma kararı aldıktan sonra ekran karşısına geri döndü. Çehre, ikinci evliliği sırasında yine sahnelerden uzak kaldı.