Migros’ta 5 kg toz şekere 2’li alımda DEV İNDİRİME girdi

Migros indirimlerine hız kesmeden devam ediyor. 5 kg toz şeker fiyatları öyle bir düştü ki görenler kilo kilo alıyor. İşte Migros’un yeni indirim listesi…

Migros’ta 5 kg toz şekere 2’li alımda DEV İNDİRİME girdi

Migros, Ocak ayının son indirim kampanyasını açıkladı. Yeni yılda yepyeni indirimlerle göz dolduran Migros’ta ay sonuna özel de dev indirim kampanyası var. Kaliteli ürünleri ve hesaplı fiyatları ile göz dolduran Migros, özellikle toz şeker fiyatlarında hem indirim yaptı hem de 2’li alımda ekstra fırsatlar sunuyor. İşte Migros yeni indirim listesi ve detaylar…

MİGROS’TAN 5 KG TOZ ŞEKER FİYATLARINA DEV İNDİRİM GELDİ

Migros market, 25-26 Ocak tarihleri arasında geçerli yeni indirim kampanyasını açıkladı. Bu defa Migros’ta toz şeker indirimi var. Yeni indirim kapsamında Bor 5 kg toz şeker fiyatları düştü. 2’li alımda Bor 5 Kg toz şeker fiyatı 144,90 TL yerine 129,90 TL’ye düşüyor.

migros-indirim-1.jpg

SADECE SANAL MARKETE ÖZEL

Hesaplı ve kaliteli ürünleri ile öne çıkan Migros market, toz şeker indirimi kampanyasını sadece sanal market uygulamasına özel olarak yapıyor. Yani bu indirim, Migros Sanal Marketten vereceğiniz siparişlerde geçerli olacak. Aynı zamanda indirim kampanyasından yararlanmak için Migros money kart sahibi olmak da gerekiyor.

Migros’un indirim kampanyasında daha yüzlerce çeşit ürün de yer alıyor. En uygun fiyat garantisini sunan ünlü marketler zinciri ay sonunda fırsatlarını bitirecek.