Başarısızlığın faturası ağır oldu!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig için play-off'a ne yazık ki katılamadı ve sezonu 7. sırada bitirerek çıktı.

Başarısızlığın faturası ağır oldu!

Yaşanan bu gelişmenin ardından moraller bir hayli bozulurken başarısızlığın faturası teknik direktör Liam Rosenior'a kesilmiş oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de sezon istenilen şekilde neticeye ulaşamadı. Play-off'a katılabilmek için büyük bir çaba gösteren Hull City, ligin son haftasında mağlup olunca şansını kaybetmiş oldu ve seoznu 7. Sırada bitirdi.

basariziligin-faturasi-agir-oldu.jpg

EROL BULUT GELECEK İDDİASI
Premier Lig'e katılma şansını ligin son haftasında kaçırmış olan Hull City'de teknik direktör Liam Rosenior'un görevi sonlandırıldı. Acun Ilıcalı'nın Championship ekibi Cardiff City ile sezonu 12. sırada tamamlayan Erol Bulut'u takımın başına getirebileceği ileri sürülüyor.

basariziligin-faturasi-agir-oldu-001.jpg

EROL BULUT KİMDİR?
Türkiye'de tanınan önemli futbolculardan bir olan Erol Bulut Batı Almanya'nın Bad Schwalbach şehrinde hayata gözlerini açmıştır. Futbol hayatında önemli başarılar elde eden Erol Bulut defans pozisyonunda görev almıştır. Eski milli takım futbolcusu olan başarılı teknik adam Bulut Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak görev yapmıştır. Erol Bulut spor hayatında daima önemli başarılara imza atmayı başarmıştır. Erol Bulut futbolculuk hayatına Almanya'da Eintracht Frankurt takımında başlamıştır. Daha sonra Fenerbahçe'de oynayan Erol Bulut 1999- 2001 sezonunda ise Eintracht Frankurt takımına yeniden dönmüştür. Bu dönemde ise Trabzonspor ve Adanaspor'a kiralanan Erol Bulut 2002- 2003 sezonunda Panionios takımında yer almıştır. Futbol hayatına başarılı bir şekilde devam etmiş olan Erol bulut 2003- 2004 sezonunda Bursaspor'da forma terletmiştir.