Migros'ta kırmızı et indirimi! Buzluklarda yer açın, DEVASA kampanya başladı

Migros ramazan indirimi kampanyaları devam ediyor. Bu defa kırmızı et fiyatları en dibe çekildi. Buzluklarda yer açın Migros’un bu indirimi kaçmaz.

Migros'ta kırmızı et indirimi! Buzluklarda yer açın, DEVASA kampanya başladı

Migros market ramazan Ayı’nın ilk gününden bu yana yaptığı indirim kampanyaları ile vatandaşa ekonomik alışveriş fırsatı sunmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni indirimler ile tüketicilere ekonomik fiyatlar sunan ünlü marketler zincirinde bu defa kırmızı et indirimi başladı.15 Mart tarihine kadar geçerli Migros kırmızı et kampanyasında kıyma fiyatları, kuşbaşı fiyatları, bonfile fiyatları düştü. Migros’ta bu kampanyaya ek olarak daha bir çok üründe indirim fırsatı var. Ramazan alışverişini daha hesaplı yapmak isteyenler Migros’un kampanyasını sakın kaçırmasın. Peki Migros kırmızı et fiyatları ne kadar? Migros kıyma fiyatları kaç TL?

MİGROSTA KIRMIZI ET İNDİRİMİ BAŞLADI

Migros market, ekonomik fiyat garantisi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden olan ve yılbaşından bu yana çok hesaplı fiyatlarla satış yapan ünlü marketler zinciri Ramazan ayına özel indirimler ile de tüketicinin beğenisini topladı. Migros’ta, 15 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere kıyma fiyatlarına indirim uygulandı. Migros’un kıyma fiyatları dana kıyma ve kuzu kıyma olarak eşitlendi. Dana kuzu kıymalık et Migrosta 419,95 TL kilogram fiyatı ile raflarda yerini aldı.

SADECE İKİ GÜN GEÇERLİ KAMPANYA

Olsun yeni kırmızı et indirimi kampanyası sadece iki gün sürecek. 14 15 Mart tarihlerinde Türkiye genelindeki bütün Migros mağazalarında ve aynı zamanda Migros Şanal Market uygulaması üzerinden geçerli olan bu indirim kampanyasından faydalanmak için Migros Money ya da Migros Money club kart sahibi olmanız gerekiyor.

Migros kıyma indiriminin yanı sıra daha bir çok üründe indirimli fiyat garantisi sizlerle buluşuyor. Ramazan ayı alışverişlerini indirimli olarak almak isteyenler bu kampanyaları kaçırmasın. Ayçiçek yağı toz şeker yumurta kağıt havlu tuvalet kağıdı gibi ürünler Migros raflarında ve Migros sanal markette sizleri bekliyor olacak.