Migros'ta Ramazan ŞENLİĞİ! 1 L Ayçiçek Yağı, 15'li ve 30'lu Yumurta En Dip Fiyatta

Migros Market Ramazan şenliği başladı. Hafta sonuna özel Migros'ta 30'lu yumurta ve 1 litre ayçiçek yağı en dip fiyata düştü.

Migros'ta Ramazan ŞENLİĞİ! 1 L Ayçiçek Yağı, 15'li ve 30'lu Yumurta En Dip Fiyatta

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan Migros'ta Ramazan ayı indirimleri bomba gibi başladı. Migros'un yeni kampanyasında özellikle ramazan sofraları ve sahur için gerekli birçok üründe indirim var. Temel gıda ürünlerine öncelik veren ve dev indirimleri tüketicilerle buluşturan Migros'un yeni kataloğunda ayçiçek yağı ve 30'lu yumurta fiyatları dikkat çekiyor. Migros'ta ramazan indirimi kampanyasının detayları haberimizde…

Türkiye'de ramazan heyecanı başlarken Migros markette de kampanyalara Start verildi. Ramazan ayına özel birçok üründe indirim yapan Migros Market kısa süreliğine geçerli yeni bir indirim daha duyurdu. Migros'un yeni kampanyasında öne çıkan ürünler ise 1 litre Yudum ayçiçek yağı, 15’li ve 30'lu yumurta fiyatları oldu. Migros'un yeni indirim kampanyasında sizlerle buluşacak Hesaplı ve kaliteli ürünler haberimizde…

MİGROS'TA RAMAZAN ŞENLİĞİ BAŞLADI

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik kriz sürecinde yaptığı indirim kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplayan Migros Market yepyeni bir indirime daha imza atıyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte en uygun fiyatlı ürünleri tüketicilere sunan ünlü marketler zincirinde kısa süreliğine geçerli yepyeni fırsatlar duyuruldu.

Migros'un yeni kampanyasında dikkat çeken ürünler ise 15'li ve 30'lu yumurta fiyatları, poşetli bütün piliç ve Yudum ayçiçek yağı ürünleri oldu.

MİGROS İNDİRİM LİSTESİNDEN NELER VAR?

Migros Market'in yeni indirim listesinde yer alan ürünler belli oldu. Bu hafta boyunca geçerli olan kampanya kapsamında 30'lu yumurta 84,95 TL, Yudum ayçiçek yağı 54,95 TL ve poşetli bütün piliç fiyatları ise 67,95 TL Fiyat etiketi ile sizlerle buluşacak.

Migros'un yeni indirim kampanyası tüm mağazalarda ve aynı zamanda sanal market uygulamasında geçerli. Kampanyaya katılmak isteyenlerin mutlaka Migros Money kart veya da Migros Money Club kartı edilmeleri gerekiyor.