O Market Çıldırdı! 5 L Ayçiçek Yağı ve 40'lı Tuvalet Kağıdı İndirimi Başladı

Ucuz ayçiçek alışverişi yapmak isteyenlere o marketten bomba kampanya geldi. Ayçiçek yağının litresi öyle bir düştü ki görenler üçer beşer alıyor.

O Market Çıldırdı! 5 L Ayçiçek Yağı ve 40'lı Tuvalet Kağıdı İndirimi Başladı

O Market Çıldırdı! 5 L Ayçiçek Yağı ve 40'lı Tuvalet Kağıdı İndirimi Başladı - Ayçiçek yağı fiyatları son 3 yıldır peş peşe gelen zamlarla rekor üstüne Rekor Kırıyor. Bu sebeple vatandaşlar da ayçiçek yağı indirimi haberlerini yakından takip ediyor. Birçok zincir Market ayçiçek yağı fiyatlarına indirim uygulayarak öne Çıkıyor. Ancak bu defa indirim haberi Ankara ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için geldi. O market 1 litre ayçiçek yağı fiyatını öyle bir düşürdü ki görenler üçer beşer almaya başladı. Peki güncel ayçiçek yok fiyatları ne kadar? İndirimli ayçiçek yağı kaç TL?

Ayçiçek yağı indirimi bekleyenler için güzel haberi Çetinkaya Market duyurdu. Ankara ve İstanbul'da şubeleri bulunan Çetinkaya Market, temel ihtiyaç ürünlerine devasa indirim kampanyası düzenledi. Bu Market zincirinde şubat ayının sonuna kadar geçerli indirim kampanyası kapsamında 5 litre ayçiçek yağı fiyatı dibe düştü. Sadece ayçiçek yağı indirimi de değil tuvalet kağıdı fiyatlarında da dev indirim var.

AYÇİÇEK YAĞI VE TUVALET KAĞIDI FİYATLARINA DEV İNDİRİM

Ankara ve İstanbul'da bulunan şubelerinden vatandaşa ucuz alışveriş imkanı sağlayan Çetinkaya Market ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdı fiyatlarına dev indirim yaptı. Çetinkaya markette 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 194 tl'ye düştü. Ayrıca 40’lı tuvalet kağıdı fiyatı da 144,90 TL'ye kadar geriledi. Kampanyanın Şubat ayı sonuna kadar geçerli olduğu öğrenilirken haberi alan vatandaşlar Market zincirine adeta Akın etti.

UCUZ AYÇİÇEK YAĞI ALMAK İSTEYENLER FIRSATI KAÇIRMASIN

Ayçiçek yağı fiyatları özellikle koronavirüs pandemisi sonrasında peş peşe gelen zamlarla birlikte rekor üstüne Rekor Kırıyor. Aynı şekilde tuvalet kağıdı fiyatlarında da ciddi bir artış var. Bu sebeple vatandaşlar indirimli ayçiçek yağı alışveriş yapmak için ucuz ayçiçek yağı satışı yapan Market Zincirlerini araştırıyor. Çetinkaya Market'in yeni kampanyası da göz dolduruyor. Bu fiyata ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar adeta Akın Akın Çetinkaya markete gidiyor. Ayçiçek yağı tuvalet kağıdı indirimi kısa süreli yine geçerli olacak. O sebeple kampanyadan faydalanmak isteyenler acele etsin.