YILBAŞI Öncesi SSK ve BAĞ-KUR’dan Emekli Maaşı Alanlar Dikkat! Açıklama Bu Sabah Geldi

Emekli maaşı alan herkes bilgilendiren açıklama bu sabah geldi. SSK ve bağ-kur'dan emekli olanlar dikkat hemen bakın.

YILBAŞI Öncesi SSK ve BAĞ-KUR’dan Emekli Maaşı Alanlar Dikkat! Açıklama Bu Sabah Geldi

Türkiye'de emekli vatandaş sayısı emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinin de kabul edilmesiyle birlikte 17 milyona yaklaştı. Hala başvurular kademeli olarak kabul ediliyor ve her geçen gün emekli sayısı artıyor. Bir yandan emekli vatandaşlar maaş zamlarını Beklerken bir yandan da Bankaların emekli promosyonu kampanyaları yakından takip ediliyor. Bankalar emekliye yönelik çok sayıda cazip fırsat sunuyor. Denizbank’ta da yeni cazip promosyon fırsatları başladı.

odemeler-artti-2.jpg

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU ARTTIRILDI

Denizbank'tan yapılan son açıklamaya göre Aralık ayında hala promosyon için başvuru yapmayan emeklilere sürpriz bir duyuru geldi. SSK ve BAĞ-KUR’dan emekli olanlar DenizBank’tan yüksek promosyon alma fırsatına sahip olacak. Denizbank'ın şu anki promosyon miktarı 8000 TL'ye kadar yükselmiş durumda.

Ancak ek ödemelerle birlikte bu miktar 10.000 TL'ye kadar çıkıyor. SSK ve bağ-kur emeklisi 3 yıllığına maaşlarını DenizBank’a taşıyarak yüksek promosyon fırsatından hemen yararlanabiliyor.

odemeler-artti-1.jpg

2023 ARALIK DENİZBANK GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

Denizbank'ın 2023 Aralık ayında güncel emekli promosyon ücretleri belli oldu. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi fark etmeden 3 yıllığına maaşını DenizBank’a taşıyarak emekli promosyonu almak isteyen emeklilere verilecek miktarlar şöyle:

3.500 TL altı maaş alanlar 6.000 TL,

3.500 TL - 7.500 TL arası maaş alanlar 7000 TL,

7.500 TL - 10.000 TL arası maaş alanlar 9.000 TL,

10.000 TL ve üzeri maaş alanlar 10.000 TL.

MOBİLDENİZ ÜZERİNDEN BAŞVURAN EMEKLİLER AVANTAJLI

Emekli promosyonu için DenizBank’a başvurular şubelerden yapılabiliyor. Ancak mobildeniz uygulaması üzerinden başvuru yapan emekliler avantajlı oluyor. Üstelik bu sayede emekliler banka şubesine gitmeye gerek olmadan başvuru işlemlerini daha kolay bir şekilde yapabiliyor.