Tarım Kredi'de hafta sonu her şer yarı fiyatına: Ayçiçek yağı, toz şeker, 30'lu koli yumurta, tuvalet kağıdı

Tarım Kredi Kooperatif Market hafta sonu indirimi yayınlandı. Her şey neredeyse yarı fiyatına satışa çıktı. İşte Tarım Kredi hafta sonu indirimi…

Tarım Kredi'de hafta sonu her şer yarı fiyatına: Ayçiçek yağı, toz şeker, 30'lu koli yumurta, tuvalet kağıdı

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürün fırsatlarını sürdürüyor. Bu hafta sonu da aktüel ürünler kampanyası kapsamında Tarım Kredi de Neredeyse her şey yarı yarıya düştü. 18 19 20 Kasım tarihlerinde geçerli olacak Tarım Kredi Market indirimli fiyat listesini sizler için derledik. Peki tarım Kredi'de ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? Tarım Kredi çay, şeker, deterjan, tuvalet kağıdı fiyatları haberimizde…

Hafta sonu market indirimi kampanyalarını yakından takip edenlere tarım Kredi'den önemli duyuru geldi. Uzun süreden beri ekonomik fiyatları ile dikkatleri üzerine toplayan Tarım Kredi Kooperatifi markette Hafta sonuna özel indirimli ürün listesi var. Tarım Kredi de bu hafta sonu her şeyin fiyatı yarıya çekildi. Peki Tarım Kredi de hangi ürünler indirimde? Tarım Kredi ayçiçek yağı, toz şeker, çay, peynir, deterjan, tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları ne kadar?

tarim-kredi-1.jpg

TARIM KREDİ MARKET HAFTA SONU İNDİRİMLERİ

Kredi Kooperatif Market 20 kasım tarihine kadar devam edecek hafta sonu indirimli ürün fırsatlarını yayınladı. Geniş ürün yelpazesi ve çok uygun fiyatlarıyla Dikkatleri üzerine toplayan Tarım Kredi Kooperatif markette bu hafta sonu yine en çok tercih edilen temel Gıda ve temel hijyen ürünlerinde indirim fırsatı sizi bekliyor. Tarım Kredi marketin yeni indirim listesinde neredeyse fiyatlar yarı yarıya düştü. Ayçiçek yağı, toz şeker, otuzlu koli yumurta, toz deterjan, kağıt havlu ve tuvalet kağıdı baktı olmak üzere tüm ürünleri çok hesaplı fiyatlara bulabilirsiniz.

tarim-kredi-2.jpg

TARIM KREDİ MARKET FİYAT LİSTESİ

Hafta sonu indirim kampanyası ile dikkatleri üzerine toplayan Tarım Kredi Kooperatif marketin yeni fiyat listesi de belli oldu. Özellikle en çok araştırılan ürün olan 5 litre ayçiçek yağı fiyatı Tarım Kredi markette sadece 135 TL’ye düştü. Ekonomik fiyat garantisi sadece ayçiçek yağında değil. Aynı zamanda 5 kilogram toz şeker, 30'lu koli yumurta, 8 kilogram toz deterjan, 40'lı tuvalet kağıdı 16'lı kağıt havlu çeşitleri de Tarım Kredi marketlerde indirimli olarak satışa çıkan ürünler arasında yer alıyor.

CUMHURBAŞKANI TALİMATLA İNDİRİM KAMPANYASI SÜRÜYOR

Tarım Kredi Kooperatif Market indirim kampanyasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine başlamıştı. Neredeyse 2 yıldan bu yana çok uygun fiyatlı ürünleri raflara sunan Tarım Kredi Kooperatifi markette indirimler Yeni yılda da devam edecek. Ancak Tarım Kredi marketin indirimli ürünleri stoklarla sınırlı oluyor ve yoğun talep görüyor. O sebeple ekonomik alışveriş yapmak isteyenlerin acele etmesinde fayda var.