TikTok'ta canlı yayın açan genç kız babası tarafından darbedildi

Son zamanların en çok konuşulan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok’ta yaşanan bir olay gündemin en çok konuşulanları arasında yer aldı. TikTok’ta canlı yayın açan bir genç kızın babasına yakalandığı anlar gündem oldu.

TikTok'ta canlı yayın açan genç kız babası tarafından darbedildi

TikTok’ta canlı yayın açan ve takipçileriyle sohbet etmeye başlayan bir genç kızın babasına yakalandığı anlar canlı yayına yansıdı. TikTok’ta canlı yayın yaptığı anlarda babasının bir anda odaya girmesiyle büyük bir şok yaşayan genç kızın bir anda yerinden kalkarak toparlanmaya çalıştığı görülüyor. Babanın ise odaya girerek kızına saldırdığı görülüyor. Babasının kendisine saldırmasıyla bir şok daha yaşayan genç kızın o anları canlı yayında kaydedildi.

TİKTOK’TA CANLI YAYIN YAPARKEN BABASINA YAKALANDI

Son zamanların en çok konuşulan ve sık sık tartışma konusu olan sosyal medya platformu TikTok’ta gündeme gelen görüntüler ve olaylar kamuoyunda tartışma konusu olmaya devam ederken yine TikTok platformunda yaşanan bir olay sosyal medyanın gündeminde geniş yer buldu. TikTok’ta yayın açan ve takipçileriyle sohbet eden bir genç kızın babasına yakalandığı anlar canlı yayına an be an yansıdı. Takipçileriyle canlı yayında sohbet ederken babasının aniden odaya girmesiyle şok yaşayan genç kızın ikinci şoku ise babasının kendisine saldırmasıyla yaşadığı görüldü.

tiktok-ta-canli-yayin-acan-genc-kiz-babasi-tarafindan-darbedildi.jpg

BABASINI KARŞISINDA GÖRÜNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Canlı yayın açtığı esnada odaya giren babasını karşısında görünce neye uğradığını şaşıran ve şoke olan genç kızın bir anda yerinden kalkarak toparlanmaya çalıştığı görülüyor. Görüntülerde babanın kızına saldırdığı anlarda annesi olduğu tahmin edilen bir kadının araya girmeye çalıştığı anlar da yer alıyor. Canlı yayına yansıya bu görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken bu görüntülere çok sayıda yorum geldi.