Bir dönemin viral özelliği Instagram’a geliyor! MSN gençliği hatırladı bile

Kullanıcılarına daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmak için güncellemelerine devam eden sosyal medya platformu Instagram2a yeni bir özellik daha geliyor. Instagram bu kez kullanıcılarını yıllar öncesine götürüyor.

Bir dönemin viral özelliği Instagram’a geliyor!  MSN gençliği hatırladı bile

Yıllar önce MSN’de kullanılan ve bir dönemin viral olan özelliği olarak hatırlanan dürtme özelliği dünya genelinde yaygın olarak kullanılan Instagram platformuna geliyor. MSN’in efsane özelliğini hayata geçirmeye hazırlanan Instagram’a dürtme özelliği geliyor. Yakında Instagram platformunda olması beklenen dürtme özelliğinin hayata geçirilmesi ile birlikte Instagram kullanıcıları birbirlerini dürtme imkanına sahip olacaklar.

MSN VE FACEBOOK’UN UNUTULMAZLARI ARASINDA

Bir dönem MSN ve Facebook’ta kullanılan ve unutulmazlar arasına yerleşen dürtme özelliği geri dönüyor. Bu kez Instagram2da kullanılacak olan dürtme özelliğiyle ilgili detaylar merak ediliyor. Etkileşimi daha da artırmayı amaçlayan bu özellik Instagram profillerinin üst kısmında yer alacak.

bir-donemin-viral-ozelligi-instagram-a-geliyor-msn-gencligi-hatirladi-bile.jpg

TARİH VERİLMEDİ

Dürtme özelliğinin ne zaman kullanılmaya başlanacağı ile ilgili tarih henüz bilinmiyor. Dürtme özelliği dürtme özelliği ürinde çalıştığı belirtilen Instagram’ın bu özelliği ne zaman kullanıma sunacağı merak ediliyor. Uygulama geliştiricisi Alessandro Paluzzi tarafından yapılan bilgilendirmede dürtme özelliği ile ilgili ifadeler yer aldı ancak Meta’dan henüz bu özellikle ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Dürtme özelliğinin Instagram profillerinde ne zaman yer alacağı ve ne zaman kullanılmaya başlanacağı henüz belli değil. Instagram kullanıcıları ise yeni özelliği merakla beklemeye başladı. Dürtme özelliğinin Instagram’a nasıl bir katkı sağlayacağı ve bu yeni özelliğin ne zaman kullanılmaya başlanacağı merakla bekleniyor. Meta’nın dürtme özelliği ile ilgili yakında bir açıklama yapacağı düşünülüyor.

bir-donemin-viral-ozelligi-instagram-a-geliyor-msn-gencligi-hatirladi-bile-001.jpg