ABD Başkanı Biden amcasını yamyamların yediğini açıkladı

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan ABD Başkanı Joe Biden’dan gündem olan bir açıklama daha geldi. Biden’ın son açıklaması yine büyük yankı uyandırırken ABD Başkanı, amcasının yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini iddia etti.

ABD Başkanı Biden amcasını yamyamların yediğini açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden, bu kez de İkinci Dünya Savaşı’nda Papua Yeni Gine üzerinde uçağı düştükten sonra yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini öne sürdü. Amcası Ambrose J. Finnegan’ın uçağının düştüğü bölgede o dönemde çok sayıda yamyam olduğunu ve 1940’lı yıllarda uçağın düştüğü bölgede amcasının yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini öne sürerken amcasının kalıntılarının hiçbir zaman bulunamadığını belirtti.

BIDEN’DAN FLAŞ AÇIKLAMA

ABD Başkanı Joe Biden, yaptığı son açıklamayla yine gündem oldu. Yaptığı açıklamalarla sık sık dünya gündemine yerleşen Biden, bu kez de amcası ile ilgili ortaya attığı iddiayla ses getirdi. Amcası Ambrose J. Finnegan’ın İkinciDünya Savaşı’nda Papua Yeni Gine üzerinde uçağı düştükten sonra yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini iddia eden Biden, amcasının kalıntılarının hiçbir zaman bulunamadığını belirtti.

abd-baskani-biden-amcasini-yamyamlarin-yedigini-acikladi.jpg

1940’LARDA UÇAĞI PAPUA YENİ GİNE’DE DÜŞTÜ

Dün yaptığı açıklamada amcasından bahseden ABD Başkanı Joe Biden, amcasının yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini öne sürdü. Amcası Ambrose J. Finnegan’ın 1940’larda uçağının düştüğü bölgede o zamanlar çok sayıda yamyam olduğunu söyleyen Biden, Papua Yeni Gine üzerinde uçağı düştükten sonra amcasının kalıntılarının hiçbir zaman bulunamadığını sözlerine ekledi. Biden’ın bu açıklaması tartışılırken Daily Maily’de yer alan haberde, Biden’ın bu açıklamasının uçağın iddia ettiği gibi düşürülmediğini gösteren Pentagon kayıtlarıyla tutarsız olduğuna dikkat çekildi. ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’a göre 1944 yılının Mayıs ayında Papua Yeni Gine açıklarında motor arızası yaşandığı ve bunun okyanusa düşen bir kurye uçuşu olduğu, amcasının ise pilot değil yolcu olduğu yer alıyor. Biden’ın açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı; ‘O zamanlar çok sayıda yamyamın bulunduğu bir bölgede vuruldu. Cesedini hiçbir zaman bulamadılar. Ama ben oradayken hükümet geri döndü ve uçağın parçalarını ve benzerlerini kontrol edip buldular.’