Tokat’ta okullar tatil mi? SON DAKİKA açıklandı 19 Nisan Cuma okul var mı?

Bu akşam saatlerinde 5,6 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Tokat’taki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler okulların durumunu araştırıyor.

Tokat’ta okullar tatil mi? SON DAKİKA açıklandı 19 Nisan Cuma okul var mı?

Tokat’ta okullar tatil mi, yarın 19 Nisan 2024 Cuma okul var mı, yok mu araştırılıyor. Yapılan son dakika açıklamaları da gündemin en çok takip edilenleri arasında. Peki, yarın Tokat’ta okullar tatil mi? Tokat’ta eğitime ara mı verildi? 19 Nisan 2024 Cuma Tokat’ta okullar tatil mi, değil mi? Yarın Tokat’ta okullar açık mı, kapalı mı? Tokat’ta yarın okula gidilecek mi? İşte detaylar…

TOKAT'TA EĞİTİME 1 GÜNLÜK ARA

18 Nisan 2024 Perşembe (bugün) saat 18.11'de Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin ardından Tokat'ta eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Konuyla ilgili son dakika açıklamasında bulunan Tokat Valiliği, kentte eğitim-öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

TOKAT VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Tokat'taki 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından son dakika açıklamaları peş peşe geliyor. Tokat Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamasında, eğitime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. 19 Nisan 2024 Cuma (yarın) Tokat'ta okullar kapalı olacak. Valilik açıklamasında; 'Evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlarımız için gerekli hazırlıklar yapıldı. Yurtlarda, spor salonları ve misafirhanelerimizde vatandaşlarımız misafir edilecek.' denildi.