Emekli Maaşı Alanlara 50.000 TL Ödeme JESTİ! 21.00’de Açıklama Yapıldı

Emekli maaşı alan milyonlarca kişiye saat 21.00'de duyuru yapıldı. 50.000 TL'lik ek ödeme 4A 4B 4C emeklisini bekliyor.

Emekli Maaşı Alanlara 50.000 TL Ödeme JESTİ! 21.00’de Açıklama Yapıldı

Milyonlarca emekli için akşam saatlerinde çok önemli açıklama geldi. Emekli maaşı alan 17 milyondan fazla vatandaş geçim sıkıntısı yaşarken 50.000 TL'lik ek ödeme sürprizi duyuruldu. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı ek ödeme alabilecek. Nakit paraya sıkışan maaşı ile ay sonuna getirmekte zorlanan borcu olan tüm emekliler başvuru yapabilir. Sadece emekliye özel kampanya Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından Hazırlandı. Emekli maaşı alanlar ayın son fırsatını sakın kaçırmasın.

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın maaşı ay sonunu getirmeye yeterli gelmiyor. Bu durumda da kredi ve kredi kartına yüklenen emeklilerin borcu dağ gibi büyüyor. Emekliler için hem borç yükünden kurtaracak hem de nakit sıkışıklığını giderecek yeni bir haber var. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekliye özel yepyeni bir kampanya açıkladı. Emekli maaşı alanlar başvuru yapmak şartıyla 50.000 TL'ye kadar hızlı kredi alma fırsatına sahip olacak. Nakit paraya ihtiyacı olan emekliyi rahatlatacak yeni kampanya göz doldurdu. Emeklilere yönelik başlatılan fırsat kredisi için başvuru şartları da belli oldu.

EMEKLİYE AY BİTMEDEN 50.000 TL'LİK NAKİT DESTEK VERİLECEK

Maaşı ile geçinmekte zorlanan ay sonunu getiremeyen emeklilere Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank'tan sürpriz haber var. Emekliler için 3 Kamu Bankası tarafından düşük faizli emekli kredisi fırsatı sunuluyor. Nakit paraya ihtiyacı olan ve acil kredi arayan emekliler devlet bankalarını tercih ederek en uygun faiz oranı ile nakit destek ödemesi alma şansına sahip olacak. Sadece emekliye özel kredi paketi hazırlayan bankalar, 36 aya kadar vade ve düşük faiz oranı seçenekleri sunuyor. Emekli maaşı alanlar bu Kredi paketi ile rahat bir nefes alma fırsatına da sahip oluyor.

BAŞVURULAR NİSAN SONUNDA BİTECEK

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın sunduğu emekli kredisi kampanyasında başvurular nisan sonunda bitiyor. O sebeple acil paraya ihtiyacı olan emeklilerin elini çabuk tutmasında yarar var. Düşük faizli emekli kredisi fırsatını değerlendirmek istiyorsanız 30 Nisan saat 17.00'ye kadar başvuru işlemlerinizi şubelerden ya da dijital bankacılık hizmetlerinden yapabilirsiniz.

3 AY ÖDEME ERTELEME FIRSATI

Devlet bankalarının sunduğu emekli kredisi fırsatlarında ödeme 36 ay vadeli olarak yapılabiliyor. Aynı zamanda emekliye yönelik 3 ay ödeme erteleme fırsatı da sunuluyor. Emekliler 50.000 TL'lik krediyi kullandıktan sonra geri ödemeyi kendi tercihlerine göre isterlerse 3 ay ertelemeli isterlerse direkt başlayarak yapabiliyor. Emekli kredisi paketleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve hızlı kredi kullanmak istiyorsanız kamu bankalarının resmi internet sitelerini de ziyaret edebilirsiniz.