Emekli TAHSİS NO Sonu 0 2 4 6 ve 8 Olanlara Büyük Piyango Çıktı! Cuma Cumartesi 17.500 TL Ek Para

Emekliye müjde akşam saatlerinde geldi. Tahsis numarası Sonu 0 2 4 6 ve 8 Olanlara adeta piyango vurdu. Cuma Cumartesi hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın.

Emekli TAHSİS NO Sonu 0 2 4 6 ve 8 Olanlara Büyük Piyango Çıktı! Cuma Cumartesi 17.500 TL Ek Para

Emekli TAHSİS NO Sonu 0 2 4 6 ve 8 Olanlara Büyük Piyango Çıktı! Cuma Cumartesi 17.500 TL Ek Para!

Emekli maaşı alanlar için akşam saatlerinde yeni bir müjdeli duyuru yapıldı. Emeklilere cuma cumartesi günü hafta sonu ayırt etmeden ek ödeme sürprizi geldi. Emekli tahsis numarası sonuna göre yapılacak olan ödemelere ek aynı zamanda maaşlarda yatacak. Milyonlarca emekliliği ilgilendiren yeni fırsat Akbank tarafından sunuluyor. Emekli promosyon kampanyasına zam yapan Akbank, rekor ödeme ile emekli maaşı alan vatandaşları adeta mest ediyor. Emekliye yeni sürprizin Tüm detayları ortaya çıktı. Emekli TAHSİS NO Sonu 0 2 4 6 ve 8 Olanlara ek para ve maaş ödemesine dair detaylar haberimizde…

Türkiye'deki emekli vatandaşları seçim öncesinde büyük bir zam beklentisi içindeydi ancak ne yazık ki bu beklenti hayal kırıklığı ile sonuçlandı. İlave zam haberi gelmeyince emeklilerin gözü de Bankaların promosyon ücretlerine çevrildi. Seçim öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan banka promosyonları ile ilgili önemli bir açıklama gelmişti. Bu açıklamaya göre bankaların emekliye ödediği promosyonlar SGK ile yapılan görüşmelerin ardından güncellendi. Emekli maaşı alanlar için yeni promosyon miktarları artık maaşın neredeyse iki katına çıkmış durumda. Elbette emeklilerde en yüksek promosyon veren bankalar listesini araştırmaya başladı. Birçok bankada cazip ve cömert teklifler var. Ancak özellikle Akbank yeni rakamları ile öne çıkıyor. Emekliye yeni ek ödeme ve ek para fırsatları haberimizde…

emekli-tahsis-no-sonu-0-2-4-6-ve-8-olanlara-buyuk-piyango-cikti-cuma-cumartesi-17-500-tl-ek-para-1.jpg

EMEKLİ TAHSİS NO SONUNA GÖRE CÖMERT ÖDEME BAŞLIYOR

Emekli TAHSİS NO sonuna göre ödeme yapacak olan Akbank'ın yeni promosyonu emekliye adeta mest edecek nokta emekli maaşı alanlar için Akbank tarafından sağlanan promosyon ek koşul olmadan 15.000 TL olarak belirlendi. Sadece emekli maaşını 3 yıllığına Akbank'a taşıyanlar ek koşulsuz promosyon desteğinden faydalanma fırsatına sahip olacak. Ayrıca ek olarak Akbank'ın kredi kartı ürünlerini kullanan emeklilere de 2500 TL'lik hediye para var. Toplam promosyon ise Böylelikle 17.500 TL'ye yükseliyor.

emekli-tahsis-no-sonu-0-2-4-6-ve-8-olanlara-buyuk-piyango-cikti-cuma-cumartesi-17-500-tl-ek-para-2.jpg

CUMA CUMARTESİ ÖDEMELER YATIYOR

Emekliye yeni ek para fırsatlarını duyuran Akbank resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada hafta içi ya da hafta sonu fark etmeden emeklilerin 7/24 başvuru yapabileceğini duyurdu. Yani emekli maaşı alanlar promosyon ödemesi için Günün 24 saati Akbank mobil uygulaması üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayacak ve ödemelerde doğrudan IBAN numarasına yansıyacak. Böylece cuma cumartesi günü de emeklilere ek para fırsatı sunulacak.

25.000 TL'LİK FAİZSİZ KREDİ PAKETİ DE HAZIR

Akbank'ta emekliye sürprizler bitmiyor. Emekli maaşı alanları için bankanın diğer bir fırsatı ise faizsiz kredi oldu. Mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olan emekliler talep etmeleri durumunda 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği de alabiliyor. 6 ay vadeli faizsiz kredi paketi hazırlayan Akbank bunu mobilden başvuru yapan tüm müşterilerine sağlıyor.

emekli-tahsis-no-sonu-0-2-4-6-ve-8-olanlara-buyuk-piyango-cikti-cuma-cumartesi-17-500-tl-ek-para-3.jpg

AKBANK MOBİLDEN PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank mobil uygulama üzerinden promosyon başvurusunda bulunmakta Sadece 5 dakika sürüyor. Mobil uygulamayı cep telefonunuza yükledikten sonra yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayabilir ve buradan dijital asistana bağlanarak süreci tamamlayabilirsiniz.