PTT'den kadınlara 6000 TL’lik destek ödemesi! Başvuranlar anında alıyor

PTT'den kadınlara yönelik 6.000 TL'lik destek ödemesi geldi. T.C kimlik kartı ile başvuru yapanlar anında ödeme alıyor.

PTT'den kadınlara 6000 TL’lik destek ödemesi! Başvuranlar anında alıyor

PTT'den kadınlara 6000 TL’lik destek ödemesi! Başvuranlar anında alıyor - Kadınlara PTT'den ödeme yapılacak nokta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı son dakika duyurusu ile belirli şartları sağlayan kadınlar için PTT üzerinden 6.000 TL'lik destek ödemesi verileceğini bildirdi. Aile Bakanlığı tarafından belirlenen şartlara Uyan kadınlar başvuru yapmak koşulu ile nakit destek ödemesi alabilecek. İki ayda bir kadınlara destek ödemesi verecek olan PTT şartları da duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik birçok sosyal yardım ve destek ödemesi sunuyor. Özellikle kadınlara yönelik yardımlar son dönemlerde dikkat çeken ödemeler oluyor. Ekonomik anlamda dezavantajlı olan, maddi yardıma ihtiyacı olan kadınlar aile Bakanlığı'na başvuru yapmaları durumunda PTT'den destek ödemesi alabiliyor. PTT aracılığıyla verilecek 6.000 TL'lik yardım için detaylar belli oldu. Kadınlara devlet yardımı şartları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlendi. Peki kimler sosyal yardım alabilecek? Kadınlara devlet yardımı başvuru şartları neler? İşte PTT'den kadınlara 6.000 TL'lik sosyal yardım detayları…

KADINLARA 2 AYDA BİR SOSYAL YARDIM ÖDENECEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni sosyal yardım programı kapsamında Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi kişilere yönelik de yardımlar devam ediyor. Bu defa kadınlara yeni bir sosyal yardım fırsatı geldi. bakanlık tarafından belirlenen koşulları Taşıyan ve yardıma muhtaç olan kadınlara sosyal yardım imkanı sunulacak. aile Bakanlığı, başvuru yapmak koşuluyla verilecek olan yardımı 2 ayda bir ödeyecek. 2 ayda bir 2.000 TL olmak üzere toplam yıllık verilecek yardım miktarı 6.000 TL olacak.

kadinlara-devlet-destegi-1.jpg

KADINLARA DEVLET DESTEĞİ ŞARTLARI NELER?

Kadınlara devlet desteği için başvuru şartları da netleşti. PTT'den verilecek 6.000 TL'lik yardım sadece eşini kaybetmiş ve dar gelirli kadınlar için sağlanacak. PTT sosyal yardım fırsatından yararlanmak isteyen kadınların hane içindeki kişi başına düşen gelirinin Asgari ücretin üçte birinden az olması gerekiyor. Bu şarta uygun olan kadınlar başvuru işlemlerine e-devlet aracılığıyla ya da sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları üzerinden yapabilecek.

BAYRAM ÖNCESİ YARDIM ALMAK İSTEYEN FIRSATI KAÇIRMASIN

Kadınlara 6.000 TL'lik devlet yardımı için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. bayram öncesi bu sosyal yardım fırsatını yakalamak isteyen kadınlar başvuru süresini kaçırmasın. Nisan ayının başında Yardım almak için en geç 31 Mart tarihine kadar e-devlet üzerinden ya da sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarından başvuru yapmak gerekiyor. başvurular T.C kimlik numarası üzerinden kabul ediliyor. başvurusu olumlu sonuçlananlar Nisan ayının ilk haftasında ilk ödemelerini alabilecek. iki ayda bir 2.000 TL olmak üzere toplam verilecek yardım miktarı 6.000 TL olacak.