CarrefourSA’da 3 GÜNLÜK dev indirim! Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu paket paket aldıracak fiyata düştü

CarrefourSA 3 gün sürecekler indirim kampanyasını duyurdu. 31 Mart'a kadar tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatlarında dev indirim var.

CarrefourSA’da 3 GÜNLÜK dev indirim! Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu paket paket aldıracak fiyata düştü

CarrefourSA Mart ayı indirim kampanyaları devam ediyor. 3 günlük ev indirim kampanyası kapsamında tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları öyle bir düştü ki görenler paket paket alıyor. CarrefourSA tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları ne kadar? İşte CarrefourSA market yeni indirim listesi…

CarrefourSA indirim kampanyaları son dönemlerde tüketiciler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yepyeni mart ayı kampanyasını duyuran CarrefourSA’da 3 günlük kısa süreli bir indirim fırsatı başladı. 31 Mart'a kadar devam edecek yeni indirim kampanyası kapsamında tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları düştü. Stoklarla sınırlı ürünleri almak isteyenler markete Akın Akın gidiyor. CarrefourSA’nın kapısını aşındıran indirim fırsatında 12'li kağıt havlu ve 32'li tuvalet kağıdı fiyatları haberimizde…

CARREFOURSA'DA 3 GÜN SÜRECEK TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

CarrefourSA 31 Mart'a kadar geçerli yeni indirim kampanyasını duyurdu. Özellikle kampanya kapsamında kağıt havlu ve tuvalet kağıdı fiyatları öne çıkıyor. 3 gün sürecek dev İndirim kampanyasında ürünler stoklarla sınırlı ve bir müşteri sadece 2 adet ürün alabiliyor. CarrefourSA tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinde indirimli fiyatlar şöyle:

Carrefour Eco Planet Kağıt Havlu 12'li fiyatı: 77 TL

Carrefour Eco Planet Tuvalet Kağıdı 32'li fiyatı: 99 TL

CarrefourSA market indirim kampanyasından yararlanmak için mutlaka CarrefourSA kart sahibi olmak gerekiyor. Kartı bulunmayanlar kasalardan kısa bir form doldurarak yeni CarrefourSA kart temin edebiliyor.

carrefour-indrimi-1.jpg