Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan enflasyon mesajı

Yaklaşan Yerel Seçimlere doğru seçim çalışmaları da giderek hız kazanırken adayların ve siyasi partilerin seçim mitingleri de devam ediyor. AK Parti’nin Aksaray mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan enflasyon mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Aksaraylı vatandaşlarla buluştu. Partisinin Aksaray mitinginde açıklamalarda bulunan Erdoğan, enflasyona vurgu yaptı ve yılın ikinci yarısına dikkat çekti. Ekonomiye dair önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon konusuna da değindi ve yılın ikinci yarısını işaret ederek ‘Yılın ikinci yarısı enflasyonun düşmesi ile elimiz rahatlayacak’ dedi. İşte detaylar…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN EKONOMİYE DAİR MESAJLAR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Aksaraylı vatandaşlara hitap etti. Partisinin Aksaray mitinginde kürsüye çıkan Erdoğan, ekonomiye dair dikkat çeken mesajlar verdi. Enflasyonla mücadelenin önemini vurgulayan ve yılın ikinci yarısını işaret eden Erdoğan, ‘Yılın ikinci yarısında enflasyonun düşmesiyle elimiz rahatlayacak. Öncelik enflasyonu düşürmek.’ dedi.

cumhurbaskani-erdogan-dan-enflasyon-mesaji.jpg

‘DİPSİZ KUYU MİSALİ KAYBOLUP GİDİYOR’

Alım gücündeki düşüşü telafi için adımlar atıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önceliğin enflasyonu düşürmek olduğunu vurguladığı konuşmasında; ‘Öncelik enflasyonu düşürmek. Enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor. Alım gücündeki düşüşü telafi için adımlar atıyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

cumhurbaskani-erdogan-dan-enflasyon-mesaji-001.jpg

‘MİLLİ İRADE BAYRAMINI BİRLİKTE KUTLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM’

Katılımın 35 bin kişi olduğunu açıkladığı Aksaray mitinginde önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getireceğiz. Türkiye’yi 2 kat daha büyüteceğiz. Sadece belediye başkanları seçmekle kalmayacaksınız, diğer mücadelelerimizde de işimizi kolaylaştıracaksınız. Aksaray’la birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı’nın renkleriyle boyamaya var mısınız? Bayram gelmeden 31 Mart’ta milli irade bayramını birlikte kutlayacağımıza inanıyorum.’ dedi.