Mükremin evlilik teklifi aldı sosyal medya onu konuştu

Son olarak askere çağrılması ve bu duruma gösterdiği tepkiyle gündemde olan ünlü TikTok fenomeni Mükremin Gezgin’in evlilik teklifi aldığı anı paylaştığı videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Mükremin evlilik teklifi aldı sosyal medya onu konuştu

Ünlü TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, sevgilisinden evlilik teklifi aldığı görselleri sosyal medya hesabından paylaştı. Mükremin Gezgin’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Mükremin Gezgin’in evlilik teklifi aldığı görselleri gören sosyal medya kullanıcıları bu konuyu sosyal medyanın gündeminde ilk sıraya taşıdı. Mükremin’in aldığı teklif karşısında duygusal anlar yaşadığı görülürken bu görsele yorum yağdı.

MÜKREMİN GEZGİN EVLENİYOR

Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık sosyal medyanın gündemine oturan ünlü fenomen Mükremin Gezgin bu kez de aldığı evlilik teklifiyle gündemde. Son olarak askere çağrılması ve Hakkında askerlik için yakalama emri çıkarılmasıyla gündeme gelen Gezgin, yaptığı yeni paylaşımda aldığı evlilik teklifine yer verdi. Sevgilisi tarafından evlilik teklifi alan Mükremin Gezgin, paylaştığı videoya ‘Kocam’ notunu düştü.

mukremin-evlilik-teklifi-aldi-sosyal-medya-onu-konustu.jpg

mukremin-evlilik-teklifi-aldi-sosyal-medya-onu-konustu-001.jpg

NİŞANLANDIĞINI AÇIKLADI

Sevgilisiyle 11 aylık bir beraberliği olduğunu söyleyen Mükremin Gezgin, nişanlandığını açıkladığı gönderisinde şu ifadelere yer verdi;

‘Her şeyi bir insan sosyal medyada paylaşmak zorunda değil. Ben de sürekli nazara göze geldiğim için 11 aydır göstermiyordum ve artık göstermek gerektiğini düşündüm. Beni istemeye geldiler ve nişan taktılar.’ Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Mükremin, bir dönem hamile olduğunu iddia ederek yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer almıştı. Mükremin’in evlilik teklifi alması ve paylaştığı videolar yine yorum yağmuruna tutuldu.